Aşk nedir sağlıklı bir ilişki için aşkın 4 altın kuralı!

Aşkın en güzel zamanlarını yaşamak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey sadece biraz sabır ve kendinizi tanımaktan geçiyor!

Aşk nedir sağlıklı bir ilişki için aşkın 4 altın kuralı!

Aşk tarif edilmesi belkid en zor kelime! Ancak siz bu kelimenin hakkını tam anlamıyla veremiyorsanız belki de aslında ihtiyacınız olan tek şey özbenliğinizi tanımaktan geçiyordur. Öncelikli olarak hayatınızda ne istediğiniz bilmeniz gerekiyor. Sizin için önemli olan şeyi belirlerseniz aşkı en yüksek dozda yaşayabilirsiniz. İşte aşkın 4 altın kuralı elmaelma.com'da...

ACELECİ DAVRANMAYIN ANI YAŞAYIN!

İlişkide her şey zamanla kendini belli eder daha ilk zamanlardan aceleci davranmayın bir ilişki iyi giderse zaten bunun önüne geçemezsiniz ve sizde kapılır gidersiniz. Ancak kötü giden bir ilişki uyumsuz bir partnere zaten katlanabileceğiniz zamanlama belirlidir.

SADIK VE BAĞLI KALIN!

Bir ilişkinin yolunda gitmesinin en temel adımlarından biri de bağlı kalmaktan geçer! Eğerki ilişkinizin etkili olmasını istiyorsanız unutmamanız gereken şey şu ki her zaman oyunda kalmaktır! Tabikide ilişkiniz yolunda gitmiyorsa ve artık işin tahammül edilememe noktasına geldiyseniz yolları ayırabilirsiniz. Ancak bir ilişkinin tadını almak için bağlı kalmak zorundasınız!

KENDİNİZİ SEVİN KENDİNİZE DEĞER VERİN!

Eğerki her şeyden önce siz kendinize değer vermezseniz bir başkası da size değer vermez! Ne düşüncelerinize ne de fikirlerinize! O yüzden aynaya bakın ve kendinizden emin adımlarla yürüyün. Karşınızdaki kişiyle fikirlerinizi düşüncelerinizi sıkılmadan utanmadan anlatın ve aynı şekilde sizde dinleyin bu işler böyle!

İLETİŞİMİ GÜÇLÜ KILIN!

Partnerinizle iletişiminiz her zaman güçlü tutun. Karşılıklı olarak iletişiminiz ne kadar güçlü olursa olsun o kadar birbirinizin isteklerinize o kadar hakim olursunuz bu yüzden konuşmalarınız ve çözüm odaklı tartışmalarınız ne kadar uzun olursa o kadar iyi olur.

Yorumlar