Aşk ve lezzet bu sofrada buluşuyor!

Sevdiğiyle özel bir akşam yemeğinde buluşmak, ayrıcalıklı lezzetlerin tadılacağı bir sofrada aşkı kutlamak isteyenlere Gourmet Burger Kitchen (GBK) birçok alternatif sunuyor.

Aşk ve lezzet bu sofrada buluşuyor!

14 Şubat Sevgililer Günü’nde GBK’yi tercih ederek unutulmaz bir akşam yemeği planlayabilir ve gününüzü GBK’nin aşıklara ikramı olan kalp şeklinde çikolatalarla sonlandırabilirsiniz.

Sevgililer Günü için lezzetli seçenekler eşliğinde unutulmaz bir yemek planlamak isteyen çiftler GBK’nin sıcak atmosferini ve ayrıcalıklı menüsünü tercih edebilirler. Aşklarını Gourmet Burger Kitchen’ın menüsünden seçecekleri farklı lezzetlerle kutlamak isteyenlere GBK, 14 Şubat’ta kalp şeklinde enfes çikolatalar armağan ediyor.

Menüsünde Pesterella Burger (dana eti, mozzarella peyniri, pesto sosu, yeşillik, mayonez ve relish) ve ünlü Avocado Bacon (dana eti, avokado, dana bacon, yeşillik, mayonez ve relish) gibi yenilikçi lezzetlerin de yer aldığı GBK, Sevgililer Günü’nde farklı bir akşam yemeği organize etmek isteyenler için ideal bir seçim.

Yorumlar