Aşkınızı Ranchero'da yaşayın!

Frozen ve renkli Latin kokteylleri eşliğinde dostlarınızla birlikte iş çıkışı keyifli zaman geçirmek için Ranchero’ya uğrayabilirsiniz…

Aşkınızı Ranchero'da yaşayın!

"İstanbul’daki Meksikalı" Ranchero Restaurant, okyanus ötesinin egzotik tatlarını zengin içecek mönüsüne taşıdı. Sunduğu farklı lezzetler ve yemekleri kadar içecekleri konusunda da iddialı olan mekan, Meksikalıların ünlü keyif zamanı “siesta”nın saatlerini ileri çekti.

Hafta içi her gün 16.00 – 19.00 arasını happy hour ilan eden Ranchero, akşamüzeri gelen misafirlerine, kokteyl mönüsündeki tüm içecekleri %20 indirimli olarak sunuyor.

Ranchero’nun başka mekanlarda karşılaşamayacağınız orjinal bir kokteyl mönüsü bulunuyor. Mevsim meyveleriyle hazırlanan ve tercihe göre margarita eklenerek veya alkolsüz olarak servis edilen Frozen, Ranchero’daki happy hour akşamlarınıza ayrı bir keyif katarken, Meksika’nın yerel içkisi tekila ile bira karışımından oluşan Submarino ise size farklı bir lezzet deneyimi yaşatacak.

“Ranch Melon”un tarifi Meksikalı büyükanneden!

İstanbul'da hiçbir mekanda yapılmayan ve sadece Ranchero'ya özgü bir kokteyl olan Ranch Melon, ismini Ranhcero’dan, lezzetini ise mekanın işletmecileri Fatih ve Faruk Gonzalez Tanyeri’nin Meksika’da yaşayan büyükannelerinden alıyor.

İçerisinde kavun, muz, şeftali, blue curucao, limon suyu, şeker şurubu ve cardinal melon ile bol kırık buz yer alan Ranch Melon, en çok tercih edilen içecekler arasında yer alıyor.
 

Yorumlar