Aslan burcu aylık yorumları Ağustos 2018 aşk geliyor!

Aslan burcu aylık yorumları Ağustos 2018 aşk, para, sağlık ve iş falı elmaelma.com'da. Ağustos 2018 Aslan burcu yorumlarına göre

Ağustos 2018 Aslan burcu yorumları ile Ağustos 2018 Aslan aşk falı, iş falı, para falı ve sağlık falı detayları ile bu ay Aslan burcunu hangi günler ne bekliyor sorularının yanıtları elmaelma.com'da. Aslan burcu aylık yorumlarına göre Ağustos ayında Aslanları güçlü hissedecekleri günler bekliyor. 11 Ağustos'taki parçalı güneş tutulması Aslan burcu etkilerini de haberimizden okuyabilirsiniz. 13 Ağustos'taki Mars gerilemesi ve 26 Ağustos'taki Dolunay da Aslan burcunu parasal alanda zorlayacak ve duygusal ilişkiler zora girecek. İşte Hande Kazanova'nın Aslan burcu aylık yorumları hakkında aktardıkları...

"Kendi istekleriniz, beklentileriniz, yapıcaklarınız sayesinde gücünüzü çok iyi hissediyorsunuz sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar. Çünkü Ağustos ayı sizin ayınız. Ayın hemen başında gerginliklere açık bir döngü var. Eşinizle, partnerinizle, ortağınızla olan bağlantılarınızda, toplum içinde göz önünde bulunacağınız yerlerde sıkıntı ve sorunlara açıksınız. Kolay tepki vermeye meyilli olacaksınız. Bu dönemde değişimlere hazır değilsiniz bu değişimler üzerinizde gerginlikler yaratacak. Eşiniz, partneriniz, ortağınız kazalara, gerginliklere, sıkıntı ve sorunlara bu dönemde açık olabilir.

7 Ağustos’tan sonra iletişimsel konularınızı hızlandıracaksınız. Daha fazla irtibat kurmaya çalışacaksınız etrafınızdaki insanlarla. Akrabalarınız, kardeşleriniz, yakın çevrenizde kim varsa o insanlarla daha kuvvetli bağlantılar kuracaksınız.

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI

11 Ağustos’ta hayatı değiştirecek bir tutulma devrede olucak. Parçalı güneş tutulması özellikle 11 Ağustos civarı doğduysanız hayatınızda hızlı ve beklenmedik gelişmeleri beraberinde getirecek. Fiziki sağlığınıza bu dönemde dikkat edin. Merkür geri gittiği için daha önceden düşündüğünüz ama yapmakta zorlandığınız, tamamlayamadığınız, eksik kalan bir iş ya da konuyla ilgili kararlar bu tutulma zamanı devrede olucak sevgili Aslanlar. Tutulma anı çok acil alınacak kararları çok tavsiye etmiyoruz.

MARS GERİLEMESİ

13 Ağustos’ta Mars geriliyor ve iş, sağlık ve hizmet alanlarınızda kayacak. Özel hayatınız rahatlarken, iş hayatınız ve günlük hayatınızın düzeni bozulabilir ve sıkıntılar artabilir. Beraber çalıştığınız insanlarla olan ilişkilerinizde bu dönem enerjinin çalışmadığını görüceksiniz.

DOLUNAY VE MERKÜR RETROSU

19 Ağustos’ta Merkür’ün düzelmesiyle beraber ağzınızdan çıkanı kulağınızın duymasına gerek yok. Gönül rahatlığıyla iş hayatınızda ilerleyebilirsiniz.

26 Ağustos’ta oluşacak dolunay, ortak parasal konularda hassas birtakım duygusal sonuçları beraberinde getirebilir. Banka, vergi, kredi, faiz gibi alanlarınızda önemli sonuçlar bu dolunayla beraber devrede olucak. 27 Ağustos’ta Mars düzeliyor iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda artık enerjinizi kuvvetli bir şekilde ortaya koyabileceksiniz.

Yorumlar