Aslan burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 09-15 Nisan 2018 aşk, iş, sağlık, para

Aslan burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Aşkı ve sevgiyi doruklarda yaşayacağınız bir hafta sizi bekliyor sevgili Aslanlar!

Aslan burcunu bu hafta neler bekliyor? Aslan burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 09-15 Nisan 2018 haftalık burç yorumlarına göre Aslan burcunu,

İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Aslan burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu Pazartesi, özel hayatınız devrede olacak sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Gününüzü diğer insanlara göre ayarlamak durumunda kalabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın sizin yapacaklarınıza çok fazla karışmaması, önemli planlarınızı devreye sokabilir. Şansınız ve fırsatlarınız yüksek olacak.

Çarşamba günü iş hayatınızda bazı ilişkilerinizde bozulmalar ve sorunlar oluşabilir. Bir seyahat veya eğitim işiniz ertelenebilir ya da işiniz, sağlığınız yüzünden siz bir seyahatinizi veya tatilinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Diğer yandan bu Çarşamba kadın, erkek demeden işlerinizde güzel ilişkler ve bağlarda oluşabilir. Perşembe günü işinize yönelik alanlarda başkalarından alacağınız yardım ve desteklerle rahat ilerleyeceksiniz. Kendinizi çok rahat bir şekilde ortaya koyacağınız bir gün olabilir.

Haftasonu yapılması gereken işlerinizde parasal olarak güzel sonuçlar elde edebilir, diğer insanlara yardım etmekten mutluluk duyabilirsiniz. Aile hayatınız için yapacaklarınızda sevdiklerinizle yol gösterebilirsiniz. Pazar günü Merkür düzeliyor. Parasal işlerinizde ve sosyal çevre alanlarınızda yaşadığınız iletişim sıkıntılarınız geride kalacak.''

Yorumlar