Aslan burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 12-18 Şubat 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Aslan burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Aslan burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Aslan burcunu bu hafta neler bekliyor? Aslan burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 12-18 Şubat 2018 haftalık burç yorumlarına göre Aslan burcunu, sevgilinizle özel planlar yapabilir kısa süreli seyahate çıkabilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Aslan burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Haftaya iş alanlarınızda takılacağınız ve üzerinde ısrarla duracağınız konu ve olaylarla başlayabilirsiniz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. İş alanlarınızda insanlara karşı güvensiz tavırlarınızla çok çabuk düşman kazanabilirsiniz. Bu hafta özel hayatınız ve ortaklı işleriniz hızlanıyor.

Çarşamba günü parasal konularda içiniz rahat olacak. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla seyahat planları, hayata keyifle bakmanız, rahatlamanız sizi esnek ve mutlu kılabilir. Birden fazla iş teklifiyle geleceğinizi şekillendirebilirsiniz.

Perşembe günü sosyal ve paylaşımcı yönlerinizi, dış ortamlara bağlı işlerinizde gösterebilirsiniz. İletişimsel konularda güzel destekleriniz olacak. Ayrıca sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa vadeli planlar yüzünüzü güldürebilir.

Cuma günü oluşan Parçalı Güneş Tutulması, özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde, evlilik alanlarınızda hızlı ve beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir. Bu alanlarda önemli kararlar alabilirsiniz. Evlilik adımlarınız hızlanabilir, evlilik teklifi alabilirsiniz. Yine ortak işlerinizde de hızlı adımlar devrede olabilir.

Cumartesi günü ortak parasal konularda bazı yanılgılar yaşayabilir, alışveriş yapacaksanız, riskli insanlardan, konumlardan kaçınmalısınız. Kolaylıkla aldatılabilir veya aldanabilirsiniz.

Pazar günü itibarıyla ortak parasal konular önem kazanacak. Aile hayatınızda ortak birikimleriniz, harcamalarınızın, ödemelerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Bu alanlarda yapmanız gerekenlerle ilgileneceksiniz. Vergi, banka, kredi, faiz gibi işlerinizde sorunlarınıza çözümler üretebilirsiniz. Ruhsal konulara ilginiz artabilir.''

Yorumlar