Aslan burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 19-25 Şubat 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Aslan burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Aslan burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Aslan burcunu bu hafta neler bekliyor? Aslan burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 12-18 Şubat 2018 haftalık burç yorumlarına göre Aslan burcunu, seyehat planlarıyla dolu bir hafta sizi bekliyor. Önemli işlerinizde yaptığınız harcamalarınıza dikkat! İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Koç burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı, dış ortamlarda, daha az tanıdığınız insanların yanında farklı ve duygusal olarak değişik bir gün sizleri bekliyor sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Seyahatlerde keyfiniz yüksek olacak. Size keyif veren işlerinizin üzerine düşmelisiniz.

Haftaortasında önemli parasal işlerinizi halletmenin yolunu bulacaksınız. Ortak parasal konularda fikirlerinizi harekete geçirecek, disiplinle yolunuzda ilerleyecek, kafanızdaki planları bir düzene oturtacaksınız. Önemli bir ödemenin veya borcun düzenini oturtabilirsiniz. Bir yandan da ruhsal çalışmalara, derinden giden konulara karşı ilginiz artabilir. Parasal yardımlar içine girebilir, sevdiğiniz insana ortak parasal işlerinizde yardım edebilirsiniz.

Haftasonu daha sakin etkiletle geçebilir. Harcamalarınızı sosyal ortamlarda daha kontrol altında tutmaya özen göstermelisiniz. Değişik deneyimler altında olacaksınız. Diğer yandan yapılması gereken işlerinizde öz güveniniz iyi çalışacak. Pazar günü sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayabilir çatışmaların sevginizi ve düşündüklerinizi bozmasına izin vermemelisiniz.''

Yorumlar