Aslan burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 26 Şubat- 4 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Aslan burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Aslan burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Koç burcunu bu hafta neler bekliyor? Koç burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 26 Şubat- 4 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Koç burcunu, hayatınızdaki özel kişiyle yaşayacağınız olaylarda istikrarlı davranmalısınız! Kendinize zaman ayırmayı ihmal etmemelisiniz, alacağınız teklifleri kendinizi çok fazla kasmadan değerlendirebilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Koç burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşını kendinize ayırmak, biraz geri planda durmak isteyebilirsiniz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Dinlenmek ve sakin durmak güzel bir haftabaşı geçirmenize neden olacak. Dış ortamlardan alacağınız teklifleri kendinizi çok zorlamadan değerlendirebilirsiniz. Özel hayatınızda huzurunuzu istikrarınızı sağlamak önemli olacak.

Bu hafta ev ve aile hayatınız için bir borcun veya kredinin altına girebilirsiniz. Karşınız birçok yerden şans ve fırsatlar gelebilir ve siz bu şansları kaçırmak istemeyeceksiniz. Özellikle Perşembe ve Cuma günlerini hem parasal konularda, hem de aile işlerinizde etkili bir şekilde değerlendirmeye çalışın.

Cuma günü sabaha karşı oluşan Dolunay’la birlikte elinize para geçebilir. Tam da aile hayatınız için yapacaklarınızı devreye sokmuşken, bu dolunay parasal konularda size destek atacak. Parasal dengenizi, harcamalarınızı, getirilerinizi bu dolunayda dengede tutmalısınız. Riskli adımlar, eğlence, çocuk veya aşk hayatınız için yapacağınız harcamalar Perşembe günü sizi sinirli kılabilir.''

 

Yorumlar