Aslan burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Aslan burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Aslan burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Aslan burcunu bu hafta neler bekliyor? İkizler burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 haftalık burç yorumlarına göre Aslan burcunu, aile ve aile hayatınız ön planda olacak. Bazı konularda takıntılı davranmayı bırakın aksi takdirde bu durum haftanızın kötü geçmesine neden olabilir. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Aslan burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Haftanız yakın çevre iletişiminizle başlıyor sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. İş alanlarınızdaki yoğunluklar, gün içinde etkin bir program yapmanızı zorlaştırabilir. Bir yandan da Aile hayatınızda yakalayacağınız mutluluk ve şanslar, günlük hayatınızın ritmine daha rahat uyum sağlamanıza neden olabilir. Bu hafta ev ve aile alanlarınızda şanslarınız yüksek.

Salı günü kendinizi işinizde etkili bir şekilde gösterebilirsiniz. Belki de karşınıza gelecek olan bir projede size çok faydası dokunacak bir iş arkadaşıyla yola devam etme gibi etkileriniz yüksek olacak. İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlar ya da yanınızda çalıştırdığınız kişiler sizin üzerinizde baskı oluşturabilirler veya siz onlara takıntılı bir şekilde davranabilirsiniz. Her halükarda iş düzeninizi, günlük hayatınızın akışını, sağlığınızı iyi organize etmeli, herşeyi sistemli bir şekilde ele almalısınız.

Çarşamba günü aile hayatınızda yapılması gerekenler için ya da aile hayatınızdaki bireylerin sağlığıyla ilgili yapılması gerekenleri hızlı ve etkin bir şekilde ele alabilirsiniz. Gün içinde enerjinizi iyi kullanacaksınız.

Perşembe günü itibarıyla iş ve sağlık alanlarınızda konuşmalarınızı ve görüşmelerinizi arttırıyorsunuz. Kafanız hızlı, net, pratik ve gerçekçi çalışacak. Ele alınması gerekenleri belirleyecek, düzeninizi oluşturacaksınız. Bu dönem sağlık kontrollerinizi yaptırmak için size göz kırpıyor.

Bu haftanın en zorlayıcı zamanları haftasonuna denk geliyor.  Seyahat işlerinizde bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Daha az samimi olduğunuz insanlarla birbirinize karşı çok kolay tepkiler verebilirsiniz. Görev gibi gördüğünüz veya yaptığınız şeylere karşı tepkiniz ve sıkılganlıklarınız bu haftasonu sizi yorabilir.''

Yorumlar