Aslan burcu haftalık yorum Hande Kazanova 10-16 Aralık

10 Aralık Aslan burcu haftalık yorumları ve Merkür'ün Yay burcuna geçişinin etkilerinin detayları Hande Kazanova Aslan burcu haftalık yorumuyla elmaelma.com'da.

Aslan burcu haftalık yorum Hande Kazanova 10-16 Aralık

10-16 Aralık Aslan haftalık yorumları Merkür'ün Yay burcuna geçişi etkisi altında. 13 Aralık Perşembe günü gerçekleşecek olan Merkür'ün Yay burcuna geçişiAslan burcunu buna bağlı olarak daha sağlam adımlarla ilerleyeceğiniz bir döngü içine sokacak. Bu hafta kemiklerinizi, cildinizi ve dişlerinizi sağlam tutun. Salı gününden sonra özel hayatınız gündemi meşgul etmeye başlayacak. İşte 10 Aralık haftası Aslan burcunu ne bekliyor sorusunun detayları Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da.

"Yapılması gerekenler, tamamlanması gereken konuların üzerine düşeceksiniz. Sağlığınızla ilgili konu ve olayların da önem kazandığını göreceksiniz bu Pazartesi itibariyle. Kemiklerinizi sağlam tutmanız gereken bir dönem. Cildinize, dişlerinize, kemik sağlığınıza önem vermeniz gereken bir dönem. Ama konu ve olaylar Salı günü itibariyle değişmeye başlayacak. Özel hayatınızın üzerine daha fazla eğileceksiniz. Sevdiğiniz insanın hayatına göre hareket etmek bu dönem önem kazanıyor. Karar veremediğiniz noktalarda karşı tarafın fikir ve düşüncelerine önem vermek ya da onun tavsiyelerini dinlemek bu hafta içinde önemli olacak. Haftasonuna doğruysa parasal konuların hayatınızı meşgul ettiğini görebilirsiniz. Bu haftanın en önemli konusu Perşembe günü Merkür bir kez daha Yay Burcu’na geçiyor. Buna bağlı olarak daha sağlam adımlarla ilerleyeceğiniz bir döngü içine giriyorsunuz. Bu dönem içinde daha fazla aşkı konuşacak, hayata aşkla bakacaksınız. Haftasonuna ev, aile, yuva alanlarınızda önemli sorumlulukların devreye girdiğini görebilirsiniz. Yakın çevrenizden bir insanın sağlığı ile ilgili konularda güzel gelişmeler oluşabilir ve haftaya iş hayatınızda yapılması gerekenleri organize ederek başlayabilirsiniz."

 

 

Yorumlar