Aslan burcu haftalık yorumları parçalı güneş tutulması etkileri

Aslan burcu haftalık yorumları ve 11 Ağustos 2018 parçalı güneş tutulması Aslan burcu etkileri elmaelma.com'da. İşte Koç aşk falı, sağlık falı, para falı.

Aslan burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Aslan burcunu bu hafta neler bekliyor, Aslan burcu aşk falı, Aslan burcu sağlık falı, Aslan burcu iş falı ve Aslan burcu para falının detayları ile 11 Ağustos 2018 cumartesi günü gerçekleşecek olan parçalı güneş tutulması Aslan burcunu nasıl etkileyecek sorularının yanıtlarını haberimizden okuyabilirsiniz. Astrolog Hande Kazanova'nın 6-12 Ağustos 2010 haftası burç yorumlarına göre Aslanburcu bu hafta salı gününden sonra iletişimle ilgili alanlara dikkat etmeli. Parçalı güneş tutulması Aslan burcunu kişisel karar alma alanlarında etkileyecek. Hande Kazanova haftalık Aslan burcu yorumunun detayları şöyle:

"Hem kişisel gelişimlerinize, hem de yakın çevre konularınıza ilgili olacaksınız. Önemli haftalardan bir tanesi çünkü; Cumartesi günü sizin burcunuzda parçalı güneş tutulması yaşanacak. Bu dönem Aslan burcunda bir de Ocak sonunda devreye girecek ama yine de bu tutulma sizin hayatınızda hızlı bir takım olayları sizin karşınıza getirecek. Özellikle doğum gününüz 11 Ağustos’a yakın bir zaman ise 9-10-11-12-13 civarı doğduysanız bu tutulma hayatınızda hızlı ve beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Eğer yükseleniniz Aslan ise, kişisel kararlarınızın ve hayati kararlarınızın olduğu bir tutulma yaşayacaksınız.  Bu tutulma sırasında eviniz, aileniz, yuvanız ile ilgili konularda tutamayacağınız sözler altına girmeyin. Aşırı iyimser, biraz cüretkar davranışları ön plana çıkarabilir bu yüzden ailevi sıkıntılarınız varsa bunların büyüdüğünü görebilirsiniz. Salı gününden sonra daha fazla iletişimsel konular öne çıkmaya başlayacak. Kısa vadeli eğitim hayatınızın üzerine düşeceksiniz. Akrabalarınızın, kardeşlerinizin  ve kuzenlerinizin hayatındaki gelişmeler, onlarla beraber ilişkilerinizi kuvvetlendirme gibi etkiler altında olacaksınız."

BU HAFTA DİĞER BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK? HAFTALIK BURÇ YORUMLARI VE PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI BURÇLARA ETKİLERİ İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar