Aslan burcu haftalık yorumu Hande Kazanova 5-11 Kasım 2018

Aslan burcu haftalık yorumu Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. 5-11 Kasım haftası Aslan haftalık burç yorumuna göre büyük kararlar almayın!

Aslan haftalık burç yorumu 5-11 Kasım haftası için elmaelma.com'da. Aslan haftalık burç yorumlarını elmaelma.com okurları için anlatan Hande Kazanova, bu haftaki Yeni Ay'ın Aslan burcunu nasıl etkileyeceğinin detaylarını da verdi. Haftalık Aslan yorumunda 5-11 Kasım 2018 haftasında en kritik gün Çarşamba. 7 Kasım Çarşamba günü gerçekleşek olan Yeni Ay Aslan burcu için ev ve aile alanında etkileyecek. İstediğiniz kararları hayata geçirebilirsiniz. Aslan haftalık aşk falı ne diyor, Aslan haftalık para ve iş falında neler var? Aslan haftalık yorumu detaylarını haberimizden okuyabilir yada haberimizdeki playerdan Hande Kazanova'nın anlatımıyla izleyebilirsiniz. İşte 5-11 Kasım Aslan haftalık burç yorumlarının detayları... "Yakın çevrenizle beraber yapacağınız güzel, sosyal planlar gününüzü eğlendirebilir. Daha önceden sorun yaşadığınız, ilişki sıkıntısı yaşadığınız insanlarla bir araya gelebilir aranızdaki problemleri çözüme ulaştırabilirsiniz. Salı günü itibariyle Uranüs yeniden Koç burcuna geçicek, Koç burcuna geçmesiyle beraber son dönem doğan Aslan’lar aslında hayatlarına bir anlamda değişiklikler ve yenilikler anlamında güzel etkileşimleri davet ediyor olacaklar. Çarşamba günü oluşan Yeni Ay ile beraber ev, aile, yuva alanlarınızda almak istediğiniz önemli kararlarınızı uygulayacağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Aile, yuva ile ilgili atmak istediğiniz adımlarınızı bu Yeni Ay ile beraber devreye sokabilirsiniz. Perşembe günü Jüpiter, Yay burcuna geçiyor. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayacağınız, çocuk istiyorsanız eğer çocukla ilgili konuların hızlandığı döngülere giriyorsunuz. Siz bu sene risk almaya sevecek ve aldığınız riskler sonucunda hayatınızın daha da büyüdüğünü ve güzelleştiğini göreceksiniz. Haftasonu özel hayatınızda istediğiniz sonuçları yakalamanız söz konusu olacak. Aile büyüklerinizden alacağınız güzel destekler Pazar günü devreye girecek."

ASLAN BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ (23 TEMMUZ– 23 AĞUSTOS)

Yazın en sıcak, en ateşli zamanı… Oldukça cömert, hareketli geçen günün ardından azıcık serinlenen akşam zamanlarında artık sahneye çıkmanın vakti gelmiştir. İçe dönüklükten, dışa vuruma geçme zamanıdır… Açık, direkt olan bu insan için her şey günışığı kadar görünür ve net olmalıdır.

Güneşin ışığını üstünde hisseden ve kendine güvenle ilerleyen Aslan insanı, yaratıcılığını ortaya çıkaracak sahneyi arar. Nerede olursa olsun sahneyi bulur çünkü alkışı duymak, alkışı almak onun doğasının vazgeçilmezidir. Sahnede kendini kaybeder, egosunu parlatır ve öne çıkarır. O bir kraldır ve sanatını en gösterişli bir biçimde insanlara sunmalıdır.

Kendini bir parça olsun diğer insanlardan üstün görür. Gururu ise, zaman zaman onu zorlayabilir. Kararlı, aktif, eğlenceli, neşeli, sıcak yapısıyla insanları etkilemede üstüne yoktur. Güneşe yaklaşıldığında daha fazla ateşi hissettiğiniz gibi, bir Aslan insanına duygusal anlamda iyice yaklaştığınızda ışığı görünce yanan ateş böcekleri misali ne olduğunu anlamadan yanarsınız.

Bir Aslan insanını ben bilirim tavrından, dikkat çekme merakından, çevresinde yaratacağı baskın duruştan anlamanız hiç de zor olmayacaktır.

Güneş Aslan’da, canlılığı, güçlülüğü ve yaşam enerjisini ortaya koyarken, Ay Aslan’da duygusal anlamda inatçılığı öne çıkarabilir. Merkür Aslan’da, iletişimi gösterişli kılar. Venüs Aslan’da, tam bir şölendir, oyuncudur ve dramatikliktir.Mars Aslan’da kişiyi lider yapar; herkese ne yapmasını söyleyen, inatçı ve kararlı bir lider. JüpiterAslan’da, yeteneği ve renkli kişiliği ortaya koyar. Satürn Aslan, çocuklar, sevgi ve duygusallık konularında daha iyi tutumlar geliştirmemiz gerektiğinin altını çizer.

Element: Ateş

Nitelik: Sabit

Arketipler: Kral, aktör, çocuk, soytarı, oyuncu

Uğurlu günü: Pazar

Madeni: Altın

Uygun taşı: Elmas, pırlanta, yakut, mavi topaz, sarı safir, kaplangözü

Uygun meslekler: Yöneticilik, organizatörlük, politika, eğitim- öğretim, iç mimari, kozmetik, aktörlük, sanat yönetmenliği, tiyatro, kuyumculuk, subaylık

ASLAN BURCU KASIM AYI YORUMUNU VE MERKÜR GERİLEMESİ ETKİLERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar