Aslan burcu haftalık yorumu 20-26 Ağustos 2018

Aslan burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Aslan 20-26 Ağustos 2018 haftalık burç ve aşk yorumları ile Dolunay etkisinin sonuçları haberimizde.

Aslan burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Aslan burcunu bu hafta neler bekliyor, Aslan burcu aşk yorumları bu hafta için neler söylüyor, Aslan burcu aşk, iş, sağlık ve para yorumunda neler var sorularına 20-26 Ağustos 2018 Aslan haftalık yorumlarında yanıt bulmaya çalıştık. İşte Astrolog Hande Kazanova'nın 20-26 Ağustos 2018 haftası için yaptığı Aslan burcu haftalık yorumlarının detayları...

"Bu bayramı keyfinize göre, yapacaklarınıza göre oldukça keyifli geçirebilirsiniz. Pazartesi günü etrafınızdaki insanlarla yapacağınız kısa vadeli planlar keyfinizi yerine getirecek sonrasında haftaiçinde günlük hayatınızı daha rahat etkilerle planlama arzusunda olacaksınız. Perşembe günü Güneş, Başak burcuna geçiyor 1 ay boyunca kimliğinizi maddi alanlara göstermeye başlıyorsunuz. Kazanımlarınızı önemseyip, attığınız adımların sonuçlarını ve karşılığını görmek isteyeceksiniz. Eğer durumunuz yoksa çokta kendinizi huzurlu hissetmeyebilirsiniz. Haftasonu keyifli etkilerle beraber bir dolunay yaşanacak. Özellikle ortak parasal durumlarda önemli konuları ve duygusal birtakım git gelleri karşınıza getirebilir. Haftasonu yaptığınız işlerden, attığınız adımlardan büyük bir keyif ve mutluluk duyabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan insanlarla ve özel hayatınızdaki ilişkilerinize bayram boyunca dikkat etmeyi unutmayın."

ASLAN BURCUNU BU HAFTA BEKLEYEN ÖNEMLİ GÜNLER

23 Ağustos saat 07:08 ile 23 Eylül saatc04:54 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, parasal durumun ele alınması, hedef olarak belirlediğiniz işlerin yürürlüğe konması, gözden geçirilmesi anlamında etkilidir. Maddi açıdan doyurucu bir yaşam sürmek, arzu ettiğiniz yatırımları gerçekleştirmek istersiniz. Paranızı nereye harcadığınızın hesabını çok iyi bilirsiniz. Eğer bir iş girişiminiz varsa, bunun kazandırıcı olmasını istersiniz. İşe göre maaşınızı almak, kazandığınıza göre bütçenizi düzenlemek zamanıdır. Sosyal hayatınız, ilişkilerinizde seçici davranırsınız. Karşınızdaki insanı inceler, tutarsızlıktan hoşlanmazsınız.

DOLUNAY

Sevgili Aslanlar, 26 Ağustos saat 14:56 Balık burcunda oluşacak Dolunayda, bir şeyler bizi hem parasal açıdan hassaslaştırır hem de iş hayatımızla ilgili konularda gerçekçi olmaya zorlar. Doğaldır ki, biz öncelikle yakın çevremiz ve ilişkimizde gücü ve kontrolü elimizde tutmaktan yanayız. Ancak şartlar bazen bizi başkalarını düşünmeye zorladığında canımız sıkılıyor. Bugünkü Dolunayda iş hayatımızı, ilişkimizi, yatırım ve ortaklaşa olan her şeyi gözden geçireceğiz. Kim sadece kendini düşünüyor kim başkasından ne alırım peşine düşüyor. Anlamak lazım. İyi niyetin kullanılmaması için bizim de hesabımızı bilmemiz gerekiyor. Eğer biz bencil davranıyorsak birileri karşımıza çıkıp kendimize gelmemizi söyleyebilir. İş hayatı şu sıralar bir değişim süreci yaşıyor. Farklı bir şeyler yapmak istiyoruz. Ancak bunun geri dönüşü nasıl olur, bunu bilmek gerekiyor. Ne gibi yeteneklerimiz, tecrübemiz var bunu bilirsek ona göre bir yol belirleriz. Sorumluluk bugünlerde hem iş hayatında hem de kişisel sağlığımızla ilgili konularda etkili. Kendimize bakmalıyız. Yatırım, kazanç, kredi, başkalarıyla ortaklaşa her türlü bağlantının dikkatle ele alınacağı bir gündeyiz. İyi niyet tabii ki önemli. Fakat endişeye neden olan durumları da, yok saymak yanlış olacaktır. Sonradan şikayetçi olacağımız işlere kalkışmayalım.

Yorumlar