Aslan burcu kadını cinsellik ve seks uyumu

Aslan burcu kadını cinsellik ve seks uyumu detayları elmaelma.com'da. Aslan kadını cinsellik ve sekte tıpkı ormanların kralı gibi her şeye hakim olmak ister.

Aslan burcu kadını cinsellik ve seks uyumu

Aslan kadını cinsel hayatta nelerden hoşlanır? Aslan kadını ile seks nasıl olur? Aslan burcu kadını cinsellik ve seks uyumu detaylarını hayatında aslan kadını olanlar için derledik. Cinsellik deyince Aslan kadınının aklına gelen ilk şey ilgi odağı olmaktır. Eğer hayatınızda bir Aslan kadını varsa ve sözkonusu cinsellikse yatakta ona odaklansanız iyi edersiniz. Aslan kadınıyla cinsel hayatı paylaşmaya gerçekten istekliyseniz onların baskın hissetme güdülerini kabullenip, onlara yatakta nasıl olduğunu göstermeniz gerekir. Ancak büyük bir şov yapıp sakın onları gölgede bırakmayın.

ASLAN KADINI CİNSEL ÇEKİCİLİĞİ YÜKSEKTİR

Cinsellik, Aslan burcu kadınının hayatının temel taşlarından bir tanesidir. Cinsel olarak son derece çekici bir yapıya sahiptir. Aslan burcu kadınları tahrik etmeye bayılırlar! Önce yaklaşır, erotik tavırlarla aklınızı başınızdan alır daha sonra kendini çeker. Fantezi dünyası oldukça geniş olan aslan kadınlarının sekste sınırları yoktur.

Kendine güvenen, tutkulu kişiliğe sahip, esnek olmayan Aslan kadını cinsellik sözkonusu olunca sürprizlerle dolu, karmaşık bir yapıya bürünür. 

ASLAN KADININ CİNSELLİKTE UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR

Zor bir burç olan Aslan kadını uyum sözkonusu olduğunda her burçla anlaşamaz. Aslan kadını birin sevmeye başladığında ondan emin olması şart. Aslan kadını ilişkisinde sürekli güvence arar. Bu bazen duygusal bazen de fiziksel güvence olabilir. Akrep kadınını gerek günlük hayatta gerekse cinsel hayatta görmezden gelmeyi planlıyorsan seni şimdiden uyarıyoruz. Kaybetmen kesin! Aslan kadınıyla bir ilişki yaşamanın en iyi tarafı ise bir ilişkiden beklediği her heyecanı sana sunabiliyor olmalarıdır. 

Yorumlar