Aslan haftalık burç yorumu Hande Kazanova 10-16 Eylül 2018

Aslan burcu haftalık yorumu Hande Kazanova'nan 10-16 Eylül 2018 beklentileriyle elmaelma.com'da. Haftalık Aslan yorumu aşk falı ve diğer detaylar haberimizde.

Aslan haftalık burç yorumu Hande Kazanova 10-16 Eylül 2018

Aslan haftalık burç yorumu elmaelma.com'da. Aslan haftalık burç yorumunu Hande Kazanova anlattı. Haftalık Aslan yorumunda 10-16 Eylül 2108 haftasında en kritik gün cuma. Cuma günü gözünüzü dört açın Aslanlar! Aslan haftalık aşk falı ne diyor, Aslan haftalık para ve iş falında neler var? Aslan haftalık yorumu detaylarını haberimizden okuyabilir yada haberimizdeki playerdan Hande Kazanova'nın anlatımıyla izleyebilirsiniz. İşte 10-16 Eylül 2018 haftalık Aslan yorumu...

"Akşam saatleri itibariyle ve bir kaç gün boyunca yakın çevrenizde olup biten konu ve olaylara daha fazla kulak kabartıcaksınız. Mars, Kova burcuna geçiyor özellikle Salı günü itibariyle ikili ilişkiler, özel hayatınız, ortaklaşa yapılacak işlerinizde mücadeleci bir dönem başlıyor. Yaz boyunca bu alanlarda gerileyen Mars, size çeşitli sıkıntı ve sorunlar çıkartmış olabilir. Şimdi artık bu sıkıntı ve sorunları aşmanın üzerinden gelmeninde vakti gelmiş bulunuyor. Salı ve Perşembe günlerini özellikle maddi konularda iyi değerlendirmeye özen gösterin. Cuma günü paraya dayalı bir işiniz varsa gözünüzü dört açın çünkü yanlış yönlendirme ihtimali yüksek olacak. Haftasonu ise aile hayatınızda keyifi, mutluluğu, şansı, bereketi tadacaksınız sevgili Aslan’lar."

ASLAN BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ

Element: Ateş

Nitelik: Sabit

Arketipler: Kral, aktör, çocuk, soytarı, oyuncu

Uğurlu günü: Pazar

Madeni: Altın

Uygun taşı: Elmas, pırlanta, yakut, mavi topaz, sarı safir, kaplangözü

Uygun meslekler: Yöneticilik, organizatörlük, politika, eğitim- öğretim, iç mimari, kozmetik, aktörlük, sanat yönetmenliği, tiyatro, kuyumculuk, subaylık

Yazın en sıcak, en ateşli zamanı… Oldukça cömert, hareketli geçen günün ardından azıcık serinlenen akşam zamanlarında artık sahneye çıkmanın vakti gelmiştir. İçe dönüklükten, dışa vuruma geçme zamanıdır… Açık, direkt olan bu insan için her şey günışığı kadar görünür ve net olmalıdır.

Güneşin ışığını üstünde hisseden ve kendine güvenle ilerleyen Aslan insanı, yaratıcılığını ortaya çıkaracak sahneyi arar. Nerede olursa olsun sahneyi bulur çünkü alkışı duymak, alkışı almak onun doğasının vazgeçilmezidir. Sahnede kendini kaybeder, egosunu parlatır ve öne çıkarır. O bir kraldır ve sanatını en gösterişli bir biçimde insanlara sunmalıdır.

Kendini bir parça olsun diğer insanlardan üstün görür. Gururu ise, zaman zaman onu zorlayabilir. Kararlı, aktif, eğlenceli, neşeli, sıcak yapısıyla insanları etkilemede üstüne yoktur. Güneşe yaklaşıldığında daha fazla ateşi hissettiğiniz gibi, bir Aslan insanına duygusal anlamda iyice yaklaştığınızda ışığı görünce yanan ateş böcekleri misali ne olduğunu anlamadan yanarsınız.

Bir Aslan insanını ben bilirim tavrından, dikkat çekme merakından, çevresinde yaratacağı baskın duruştan anlamanız hiç de zor olmayacaktır.

Güneş Aslan’da, canlılığı, güçlülüğü ve yaşam enerjisini ortaya koyarken, Ay Aslan’da duygusal anlamda inatçılığı öne çıkarabilir. Merkür Aslan’da, iletişimi gösterişli kılar. Venüs Aslan’da, tam bir şölendir, oyuncudur ve dramatikliktir.Mars Aslan’da kişiyi lider yapar; herkese ne yapmasını söyleyen, inatçı ve kararlı bir lider. JüpiterAslan’da, yeteneği ve renkli kişiliği ortaya koyar. Satürn Aslan, çocuklar, sevgi ve duygusallık konularında daha iyi tutumlar geliştirmemiz gerektiğinin altını çizer.

DETAYLI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar