Aslan Kasım 2018 aylık burç yorumu aşk-para-iş falınız

Aslan aylık burç yorumu Kasım 2018 aşk ve para falı elmaelma.com'da. Kasım 2018 Aslan aylık burç yorumunda Merkür gerilemesi etkileri ve uyarı da var.

Aslan Kasım 2018 aylık burç yorumları aşk para iş falı elmaelma.com'da. Aslan aylık yorumlarına göre Kasım 2018'de Aslan burcunu aşk hayatında çok hareketli günler bekliyor. Kasım 2018 Aslan burcu aşk falına göre Aslanlar bu ay çok çekici olacak ve çevrelerinde aşk kendini hissettirecek. Kasım 2018 aylık burç yorumlarına göre uzun soluklu ilişki yaşayan Aslanlar, Jüpiter etkisiyle ilişkilerindeki hasarları onaracaklar. Ancak Aslanlara bir uyarı var: Sürekli kendinizden bahsedip aşk hayatınız baltalamayın! Gelelik Kasım 2018 Aslan para falına. Aslanlar unutmayın Kasım ayı sizin için tam bir para ayı ve çok dikkatli olmanız gerekiyor. Eğer borçlarınız varsa mutlaka ödeyin ve ayın ikinci yarısında bütçenizi iyi idare edin. 17 Kasım'daki merkür retrosu sizi aile çevresinde etkileyecek. Aile içindeki adaletsizlikler sizi kızdırabilir sakin kalmaya çalışın. Retroda büyük anlaşmalardan kaçının.  İşte Kasım 2018 Aslan burcu aylık yorumu aşk, iş, para, sağlık falı detayları...

ASLAN KASIM 2018 AŞK FALI

Kasım 2018 Aslan burcu için aşk ve flört işleriyle dolu olacak. Bunun nedeni de Jüpiter'in Aslan burcunun 5. evinde. Jüpiter'in bu varlığı Aslan burcunun aşk hayatını dinamik kılar ve insanları kolayca çekebileceğiniz bir auraya dönüşür. Kasım ayında heyecanınız ve çekiciliğiniz karşı konulmaz, ancak bir süre sonra  can sıkıcı olabilirsiniz dikkat! Kendinizden çok fazla konuşmaya, yetenekleriniz ve başarılarınızdan sürekli bahsetmekten vazgeçin deriz. Kasım 2018'de bazı Aslanlar karşı cinsi baştan çıkarmayı bir oyuna dönüştürebilir. Ama uyaralım sonu aşırı tatsız olabilir. 

Jüpiter’in etkisi Aslanlar için özellikle de uzun süreli ilişkilerde yapıcı olacak. Eğer evliyseniz yada uzun süredir birlikte olduğunuz bir partneriniz varsa ilişkiyi canlandırmak ve tutkuları geri kazanmak için şanslı bir dönem. 

17 Kasım'daki Merkür retrosu Aslan burcunun 5'nci evinde gerçekleşecek. Bu geçmişten gelen kişileri bir anda hayatınızın merkezine oturtabilir ve ilginizi yükseltebilir. Ancak Aslan Kasım 2018 aşk falında size bir uyarımız da var.  Güneş 22 Kasım'dan 5. evde varlık gösterecek. Bu hareket partnerize karşı daha dayatmacı ve anlayışsız bir hale dönüşmenize neden olabilir. Ateşli tartışmalardan kırkıştmadan uzak durun. 

ASLAN KASIM 2018 İŞ VE PARA FALI 

Kasım 2018'in başında Aslanların parayla ilgili alanları Venüs ve Merkür gerilemesi etkisi altında olacak. Venüs, 16 Kasım 2018'de doğrudan harekete geçerek iletişim kurmayı, müzakere etmeyi ve geleceğe yönelik plan yapmayı kolaylaştırıyor. Bu sayede ulaşabileceğiniz veri, bilgi ve belgeleri en iyi şekilde kullanırsanız ve kariyerinizin ilerlemesine yardımcı olabilecek özel bir ders alma şansına sahip olursunuz.

Kasım 2018'de, yurtdışından ortaklar veya şirketler ile bazı işbirliğiyle tetiklenebilecek rekabet ve istikrarsızlığa ayak uydurmak için kafanızı kullanmanız çok önemli. İş için seyahat etmek size bazı sürprizler sunabilir ve Kasım ayının ilk yarısında yaptığınız girişimler ay sonunda geçerliliğini kaybedebilir. O nedenle fırsatları hızlı değerlendirin.

Belgelerin imzalanması söz konusu olduğunda veya sözlü anlaşma söz konusu olduğunda bu ay dikkatli olmalısınız. İletişim konularında büyük yanlışlar olabilir.

Kasım ayında para söz konusu olduğunda, büyük karlar ya da başkalarından destek beklemeyin. Ayın ikinci yarısında finansal garantileri mutlaka dikkate alın. Tasarruf etmenizi, finansal spekülasyonlardan kaçınmanızı ve sahip olduğunuz borcu ödemenizi tavsiye ederiz. Ayrıca, başkalarına veya çalışmakta olduğunuz firmaya ait olan paralara da bu dönemde dikkat edin. Çünkü masrafların yüksekliği veya şirket kazançlarının düşüklüğü sizi zor durumda bırakabilir.

ASLAN KASIM 2018 SAĞLIK VE RUH FALI

Kasım ayı boyunca kıskanılacaksınız ve çok neşeli, iyimser ve yaratıcı olacaksınız. Fakat siz bu ay egoist olmaya meyillisiniz. Bu nedenle başkalarına karşı çok gergin ilişkiler kurarak iletişimi riske atıyorsunuz. Olabildiğinde esnek ve diplomatik olmaya çalışın. Kasım ayında zamanınızı yönetirken daha dikkatli olmalısınız ve dinlenmeniz için daha fazla zaman ayırmalısınız. Aksi takdirde, uzun saatler süren eğlence, uykusuz geceler veya aşırı yeme ve içme genel üretkenliğiniz üzerinde ciddi bir etkiye sahip olabilir.

Kasım 2018'de Aslanlar için son bir tavsiye: Bu ayın en hassas konusu paradır. Beklenmedik harcamalar yapmamaya ve para ile ilgili büyük kararlar vermekten kaçınmaya hazır olun.

17 KASIM MERKÜR RETROSU ASLAN BURCUNU NASIL ETKİLEYECEK?

Aslan burcu Kasım 2018 aylık burç yorumlarına göre, çevrenizde yaşanan adaletsizler sizi zorlamaya başlayacak. Gerginlik seviyeniz yükselebilir. Daha önceden attığınız adımların sonuçlarını göreceğiniz bir ay olacak Kasım ayı. 17 Kasım Merkür retrosu Aslan burcu etkilerini aşk ve çocuk alanında gösterecek sıkıntılar olabilir. 

MERKÜR GERİLEMESİ NEDİR?

Peki nedir bu Merkür retrosu, merkür gerilemesi olarak da anılan Merkür retrosunda neler yaşanır, neden astroloji için Merkür retrosu bu kadar önemli? Yeni başlayanlar için Merkür retrosunun detayları ve Merkür retrosu 2019'un burçlara etkilerine ilişkin detaylar elmaelma.com'da. Merkür retrosuyla ilgili öncelikle şunu söylememiz gerekiyor. Merkür iletişimle ilgili her şeyin hükümdarıdır. Merkür, günlük olarak, günlük hayatımızda karşılaştığımız önemsiz detayların yanı sıra, notlar, hatırlatmalar, telefonlar, rutin, otomobiller, yazılı mesajlar, e-postalar, teknoloji, ithalat, ihracat, cep telefonu gibi temel bilgileri de temel olarak aklımızda geçen her şeyi yönetir.

Merkür güneş sisteminin en küçük gezegeni ve aynı zamanda en hızlısıdır, çünkü güneşin yörüngesini sadece 88 günde tamamlar. Hızlı derken, sadece hızdan bahsetmiyoruz, aynı zamanda genel çevikliğinden bahsediyoruz. Roma mitolojisinde, Hermes, Merkür, Olympian tanrılarının en zekisi olarak anılırdı. Hermes onların habercisi ve tercümanıydı, dolayısıyla "Merkür, haberci" terimiydi.

Peki Merkül gerilemelerinden nelere dikkat etmek gerekir? Merkür retroları iletişim, ev aletleri arızaları, yanlış anlamlar,alınganlıklar,asılsız dedikoduların yoğun olduğu dönemler diyebiliriz. Elektronik eşyalarımız da bozulmalar olabilir. Bu cep telefonları, bilgisayar, tv'ler vb.. gibi eşyalarda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

İş yaşamızda gelirsek iş değişikliği için uygun bir dönem saylmaz. Bu zamanlada yeni başlangıçlara, yeni projelere imza atmamak önemlidir. Fakat uzun zaman önce ayarladığınız bazı işleriniz hatta evlilik tarihleriniz Merkür gerileme zamanına denk geliyorsa tabi ki bu bir sorun değil. Bu zamanlarda sakınca yoktur. Konu ne olursa temelleri önceden atıldığı için işinize devam edebilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için harika bir zaman diyebiliriz..

KASIM AYI TÜM BURÇ YORUMLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

2019 MERKÜR GERİLEMESİ (RETRO) TARİHLERİ VE BURÇLARA ETKİLERİ 

Yorumlar