Aslı Enver Murat Boz barıştı mı cevabıyla kafa karıştırdı!

Aslı Enver, gazetecilerin Murat Boz'la barıştığı yönündeki sorusuna "Cevap vermeyeceğim teşekkürler" deyip uzaklaştı.

Aslı Enver Murat Boz barıştı mı cevabıyla kafa karıştırdı!

Murat Boz, Aslı Enver ile Kardeşim Benim filminin setinde tanışmıştı. O dönem Hadise ile aşk yaşadığı konuşulan ünlü şarkıcı sürpriz bir paylaşım yaparak Aslı Enver ile birlikteliğini fotoğrafla duyurmuştu.Türkiye bu ikiliyi birbirine çok yakıştırmıştı.Birlikteliklerini sosyal medyadan duyuran çift, Instagram hesabından yaptıkları paylaşımlarla aşklarını sürekli dile getirmişti. Murat Boz bir akşam Emirgan'daki bir mekanda komedyen Eser Yenenler ve ortak arkadaşlarıyla buluşmuş, gruba ilerleyen saatlerde, yarışmacısı oldukları moda programı ile tanınan Nihal-Bahar Candan kardeşler ile Özge Bitmez isimli sarışın bir güzel katılmıştı. Ekip eğlenceye, genç komedyenin Levazım’daki lüks bir sitede bulunan villasında verdikleri, Boz’un şarkılar da söylediği partiyle devam etmişti. Bu durum acaba ihanet mi? sorularını gündeme getirmişti. Murat Boz ise, ihanet açıklamalarına jet yanıt yanıt vermişti: İhanet söz konusu değildir. Tanıdığım tanımadığım birçok insanın bulunduğu bir ortamda bulunmaktan başka öte bir durum yoktur şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Aslı Enver'in çıkan haberlerden sonra Murat Boz'dan ayrıldı.İkili uzun süredir ayrı. Geçtiğimiz gün,rol aldığı dizinin set arasında Nişantaşı'nda alışveriş turuna çıkan Enver, Murat Boz'la barıştıkları yönündeki haberlerle ilgili sorusuna "Cevap vermeyeceğim teşekkürler" diye karşılık verip uzaklaştı.

ASLI ENVER

 "İLK BEN Mİ SÖYLEDİM? ÖZÜR DİLERİM" DEMİŞTİ

Murat Boz ve ağabeyi Ali Boz'a yakınlığıyla bilenen Astrolog Aytaç Öner, geçenlerde konuk olduğu Flash TV'de yayınlanan 'Esra Balamir'le Bunu da Konuşmak Lazım' programında ilginç bir açıklama yapmıştı.

"ŞU ANDA BARIŞIKLAR VE ÇOK MUTLULAR"

Sunucu Esra Balamir'in ''Aslı ile Murat barışacaklar mı?'' sorusuna Aytaç Öner, "Şu anda barışıklar ve çok mutlular" diye cevap vermişti. Stüdyodakilerin şaşkınlık yaşaması üzerine ne yapacağını şaşıran Aytaç Öner "Kimse bilmiyor muydu? İlk ben mi söyledim. O zaman özür diliyorum" demişti.

aslı enver

KENDİSİ HAKKINDA ÇIKAN İDDİALARA SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Aslı Enver'in Murat Boz'dan ayrıldıktan sonra gönlünü bir iş insanına kaptırdığı iddia edilmişti. Aslı Enver'in aşk yaşadığı iş insanının evli olduğu oyuncunun da bunu öğrendikten sonra ilişkisine nokta koyduğu çıkan haberler arasındaydı. Enver, haberlere sert tepki göstererek,"Bugüne kadar asla doğruluk payı olmayan, çirkin iddialarla yapılan, ayrılık sebebi olarak gösterilen hiçbir haber için açıklama yapmadım.Ancak devamlı evli ve çocuklu kişilerle adımı kullanarak, gerçeklik payı olmayan 'iddia edildi' denilerek haberler yapılması artık beni de ailemi de ciddi derece üzüyor ve yıpratıyor" dedi.

Yorumlar