Avokado püresi nasıl yapılır faydaları nelerdir?

Avokado püresi nasıl yapılır tarifi nedir? Bambaşka bir lezzet arayışında olanlar için Avokado püresi tarifini sizler için hazırladık.

Avokado püresi nasıl yapılır faydaları nelerdir?

Farklı damak zevkleri arayışında olanlar için yepyeni bir lezzet araştırmasına girdik ve Avokado Püresini tarifi ve malzemelerini sizler için hazırladık.

Malzemeler: Bir-iki adet avokado, iki adet çekirdeği çıkarılmış malta eriği, yedi-sekiz adet çekirdeği çıkarılmış kiraz.

Hazırlanışı:
Bütün malzemeyi karıştırıp püre haline getirin. 

AVOKADONUN FAYDALARI

Dünyada en doğal besin maddeleri arasında avokado da yer almaktadır ve böylelikle sadece yetişkinler için değil bebekler içinde tüketimi yaygın meyveler arasındadır. Bakır, potasyum, demir, magnezyum ve fosfor gibi vücut sağlığı için çok önemli maddeler dışında A, B,C, E ve K vitaminleri bakımından da oldukça zengindir.

avokado eşsiz bir meyve türüdür ve birçok meyve gibi karbonhidrat içermektedir. Ancak bunun yanında avokadonun sağlıklı yağ oranına sahip olduğu bilinmektedir. Yapılan çeşitli çalışmalar avokadonun sağlık üzerinde güçlü yararlı etkileri olduğunu göstermektedir. Bilimsel araştırmalar tarafından desteklenen avokadonun sağlığa yararı 11 madde halinde yazımızın devamında sizler için açıklanarak düzenlenmiştir.

Avokadonun da birçok meyve gibi obezite, diyabet, kalp rahatsızlığı, sağlıklı cilt ve saç, sindirim gibi çeşitli faydası bulunmaktadır. Bizlerde yazımızın devamında ayrıntılı bir şekilde faydalarını sizler için anlattık.

Yorumlar