Avon'un yeni mat ruju hangisi reklam filminde kim oynadı?

Avon, kadınlar tarafından en çok tercih edilen ''mükemmel mat ruj’u'' tanıtmak amacıyla yeni reklam kampanyasını hayata geçirdi.

Avon'un yeni mat ruju hangisi reklam filminde kim oynadı?

Avon, kadınlar tarafından en çok tercih edilen “efsane ürünü” Mükemmel Mat Ruj’u tanıtmak amacıyla yeni reklam kampanyasını hayata geçirdi. Kadifemsi dokusu ve canlı renkleriyle dudaklara çarpıcı bir görünüm kazandıran rujun tanıtıldığı reklam filminde markanın yeni yüzü Dilan Çiçek Deniz başrolde yer alıyor. AVON, kadınların büyük beğenisini kazanarak “efsane ürünü” haline gelen Mükemmel Mat Ruj’un tanıtımı için yeni bir reklam kampanyasına imza attı. Pürüzsüzlüğü ve yüzde 100 mat renkleriyle dudaklara zamansız bir görünüm veren rujun tanıtıldığı reklam filminde markanın yeni yüzü, başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz rol aldı. Mart ayının ikinci yarısında yayına giren reklamın bir özelliği de AVON’un ilk yerli reklam filmi olması.

Geniş renk yelpazesine sahip Avon Mükemmel Mat Ruj’un gün boyu süren mükemmel hissi filmde Dilan Çiçek Deniz’in bir günü üzerinden anlatılıyor. Reklam filminde güzel oyuncunun Mükemmel Mat Ruj’la sabah ayna karşısında başlayan ve gece bir partiye kadar uzanan gününü izliyoruz. Sabah sürdüğü ve gece bitene dek kullandığı mat ruj ile Dilan Çiçek Deniz’in kendini gün boyu mükemmel hissettiği mesajı veriliyor.

Yorumlar