Az malzemeyle nasıl makyaj yapılır ekonomik makyaj yapmanın yöntemleri nelerdir?

Günlük makyajda hangi malzemeler kullanılmalıdır? İşte sizlere az ürünle günü kurtaran makyaj yöntemi!

Az malzemeyle nasıl makyaj yapılır ekonomik makyaj yapmanın yöntemleri nelerdir?

Biz kadınlar makyaj malzemesi denince cebimizdeki limitimizi sonuna kadar zorlayıp her üründen ikişer tane evimizde mutlaka bulunduruyoruz. Ancak tüm bunlara gerek kalmadan bir kaç malzeme ile bütün makyajınızı yapabilirsiniz. Hem ekonomik hemde günü kurtaran göz alıcı makyaj yapmanın püf noktaları için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz...

GÜNÜ KURTARAN AZ MALZEMELİ SİHİRLİ MAKYAJ...

İhtiyacınız olan bazı ana malzemeler bulunuyor bunun dışında gün içerisinde cildinizi toparlayabileceğiniz makyaj ile hem ekonomik bir makyaj hem de cildinizi sağlıklı gösterebilirsiniz! İhtiyacınız olan malzemeler; rimel, kapatıcı, fondöten nude tonlarda ruj, ışıltılı bronzer. Evet bu malzemelerle hem göz hemde cilt makyajınızı yapabilirsiniz. Eee hadi öyleyse makyaja geçelim!

TEN MAKYAJI İÇİN...

İlk olarak gün içerisinde sizi hem kurtaracak cildinizi soluk göstermeyecek hemde ekonomik bir makyaj çantası oluşturmak için ihtiyacınız olan bu malzemelerle bir öneride bulunduk. İlk olarak cildinizde kusurlu bulduğunuz sivilce izlerinizi kapatıcınız ile dokundurarak süngerinizle geçin daha sonra cilt renginizi eşitlemek için ten renginizle özdeşleşecek renkteki fondöteninizi uygulayın.

GÖZ MAKYAJI İÇİN...

Ekstra göz bazı sabitleyicisi kullanmak yerine kapatıcınızdan bir miktar göz kapalarınıza uygulayaıp parmaklarınızla eritin daha sonra gözlerinizde canlılık kazandırmak için aydınlık bronzerdan göz kapaklarınızdaki kris bölgesine hafif dokunuşlarla uygulayın. Bu uygulama gözlerinize hem canlılık kazandıracaktır. Daha sonra kirpikerinize rimel uyguladıktan sonra göz makyajınızı bitirebilirsiniz!

YANAKLARDA CANLILIK YARATMAK İSTEYENLER İÇİN...

Göz kapaklarınıza uyguladığınız aydınlık bronzerı elmacık kemiklerinize uygulayabilirisiniz. Böylelikle yanaklarda hem aydınlık hemde güneşten yanmış efekti vererek yüz hatlarınızı belirginlik kazandırmış olacaksınız. 

DUDAKLAR İÇİN...

Dudaklarınız için son zamanların en gözdesi olan nude tonlarda bir ruj tercih edebilirsiniz. Hem gece dışarı çıkarken hemde gün içerisinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu tonlardaki ruj sizin için oldukça kullanışlı olabilir! İşte makyajımız bu kadar kolay! Sizde sizin için hazırladığımız bu basit makyajı günlük hayatınızda tercih edebilir hem de gün içerisinde yanınızda az makyaj malzemesi taşıyabilirsiniz.

Yorumlar