Babalar gününe özel çikolatalar!

Babanıza bir parça çikolatayla bol bol keyif hediye edebilirsiniz. Üstelik babanızdan uzaklarda olsanız bile çikolatanızı tam da babalar gününde teslim alacağı şekilde babanızın adresine gönderebilirsiniz.

Babalar gününe özel çikolatalar!

Yüksek kaliteli butik çikolata kavramına kapıya teslim standardını getiren 'cikolatasepeti.com', Babalar Günü’ne özel keyifli seçenekleriyle mutluluk veren tatlar hediye ediyor. Seçtiğiniz hediye tam da babalar gününde babanızın adresine teslim ediliyor. Çikolata tutkunu babanızın kalbini çalacak lezzetler arıyorsanız, 'cikolatasepeti.com’u tıklamanız yeterli.

Babalara layık lezzet: İsviçre patentli çikolata

'Cikolatasepeti.com', dünyaca ünlü ve kaliteli onlarca farklı marka ve yüzlerce farklı ürün yelpazesine sahip. İsviçreli Mild Chocolate patentli çikolatasını kendi tesislerinde üreten 'cikolatasepeti.com', böylece kaliteyi taze olarak tüketme ayrıcalığı sunuyor.

Sevginizi ‘tatlı harfler’le anlatın…

Tatlı Harfler, sevgiyi anlatmanın en güzel yolu. Siz babanıza vermek istediğiniz mesajı kelimelere döküyorsunuz, Tatlıharfler.com, onları Mild marka sütlü çikolatadan hazırlanan harflerle yazıyor.

 

Fiyat: 11 karakter 15 TL / 22 karakter 19 TL 

Yorumlar