Bağırsakları temizleyen doğal ev yapımı içecekler nelerdir vücuttaki toksinler nasıl atılır?

Bağırsaklardaki toksinlerden kurtulmanın doğal yollarını sizin için hazırladık. Sizde bu ev yapımı içeceklerle kendi sağlığınızın doktoru olun!

Bağırsakları temizleyen doğal ev yapımı içecekler nelerdir vücuttaki toksinler nasıl atılır?

Vücudunuzdaki toksinlerden kurtulmak için her seferinde içerisinde kimyasallar bulunan ilaçlar tüketmek yerine doğal yöntemlerle herhangi bir kimyasala maruz kalmadan üstesinden gelebilirsiniz! Bugün sizler için evde elinizin altındaki malzemelerle yapabileceğiniz bir içecek tarifi hazırladık. Bu tarif sayesinde bağırsaklarınızı doğal yollar ile boşaltımına yardımcı olacaktır.

Günlük yaşantınızda iş veya okul hayatınızın koşturması nedeni ile sağlık beslenmeler veya fazla tükettiğiniz besinlerin vücudunuzda oluşturduğu toksinlerden sağlıklı ve doğal yollardan kurtulmak, bağırsaklarınızda detoks etkisi yaratmak istiyorsanız sizin için hazırladığımız doğal karışım sayesinde vücudunuzdaki enflamasyonun azalmasına yardımcı olabilir!

MALZEMELER

1 adet portakalın suyu
1/2 greyfurt suyu

2 dilim ananas

3 dal maydanoz

1 yemek kaşığı chia tohumu (10 g)

1 yemek kaşığı öğütülmüş keten tohumu

(10 g)1/2 bardak su (100 ml)

Yapılış aşaması; Portakalı ikiye bölecek şekilde kesin ve suyunu çıkarın. Yarım greyfurtun da suyunu çıkarın ve blendıra portakal suyuyla beraber koyun. Hemen sonrasında doğradığınız ananası, maydanozu ve tohumları da ekleyin. Daha kolay karışması için son olarak yarım bardak suyu da ekleyin. Birkaç dakika boyunca, homojen bir içecek elde edene kadar iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı sabahları uyandıktan sonra aç karnına tüketebilirsiniz.

Yorumlar