Bahar Candan kimdir mini eteği yürek hoplattı!

Bahar Candan sosyal medya hesabından paylaştığı mini etekli elbisesi yürek hoplattı! Katılmış olduğu yarışma programıyla ün kazanan Bahar Candan bu sefer...

Bahar Candan kimdir mini eteği yürek hoplattı!

Bahar Candan sosyal meyda hesabından yaptığı paylaşımla yürek hoplattı! Katıldığı yarışma programıyla ün kazanan Bahar Candan program boyunca en çok konuşulan yarışmacılardan biri olmuştu. Sonrasında çıkardığı 'Dondurma gibisin' adlı şarkı ile çıkış yapan Bahar Candan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. 

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU!

Katıldığı moda pogramıyla ablası Nihal Candan ile birlikte Türkiye'nin gündemine oturan Candan Kardeşler'in özel hayatı da sürekli merak ediliyor. Küçük kardeş olan Bahar Candan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yürek hoplattı!

bahar candan mini elbisesi

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İddialı elbisesiyle takipçilerini heyecanlandıran Bahar Candan, tam not aldı. Candan'ın paylaşımı kısa süre içerisinde büyük ilgi gördü.  

BAHAR CANDAN KİMDİR?

 İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı olan Bahar Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıfta okuyor ve avukat olmak istiyor.

bahar candan süper mini elbisesi

Sesi, tarzı ve kendine has kişiliğiyle sık sık magazin sayfalarına konu olan Bahar Candan, Elizitm isimli Instagram hesabında iddialı paylaşımlarda bulunuyor. Instagram hesabının sadece elitlere yönelik olduğunu dile getiren Bahar Candan, sık sık bahsettiği babasını ise şu sözler anlattı: "Babam eğitimci olmasının yanında dinini yaşayan biri. Namaz kılan, oruç tutan, düşünceleri muhafazakâr bir insan."

Yorumlar