Bahar yorgunluğuna ne iyi gelir hangi bitkiler iyi gelir?

Soğuk havaların sona ermesi ile mayışma dönemi dediğimiz herhangi bir hastalık olmayan bahar yorgunluğuna dikkat!

Bahar yorgunluğuna ne iyi gelir hangi bitkiler iyi gelir?

Her ne kadar bahar yorgunluğu hastalık olmasa bile önlemi alınmadığında bir süre sonra kronik bir sorun olarak karşınıza gelebilir. Sert havaların geride kaldığı ve sıcak havaların kendisini göstermeye başlamasıyla mayışma, halsizlik, yorgunluk belirtileriyle kendisini göstermektedir. Bugün elmaelma.com okurları için bahar yorgunluğunu üzerinizden atmanız ve bir çırpıda kendinize gelmeniz için sizi kendinize getirecek bitkileri derledik...

Bahar yorgunluğu dediğimiz halsizlik, yorgunluk, mayışma gibi belirtilerini üzerinizden atmak için meyankökü, A, B, C ve E vitaminleri içeren besin tüketimi, Omega3, balık yağı, arı poleni, gibi besinler ile doğal yoldan bahar yorgunluğunuzun üstesinden gelebilirsiniz. 

BAHAR YORGUNLUĞUNUZDAN ARINMAK İÇİN...

Bu dönemde sizi kendinize getirecek bir başka yöntem ise beden temizliğidir. Özellikle yılın bu dönemlerinde yapılan ve vücudunuzdaki birikmiş toksinleri vucuttan atmak için birebir olan beden temizliğiniz sayesinde ilerleyen zamanlarda çeşitli hastalıklara neden olabilecek toksin ve parazitleri dışarı atabilirsiniz. 

Yorumlar