Peki bu hareketlerin anlamı ne?

...



Washington'daki Body Language Institute, yani beden dili okuma enstitüsü baş eğitmeni Blanca Jiménez Cobb ilişkileri sözlerin değil, haraketlerin tanımladığı konusunda sık sık uyarıyor. Özellikle herkes için örnek teşkil eden ünlü çiftlerle ilgili yaptığı tespitler sizin için de altın bir kaynak olacak.
8 1

Selena Gomez ve Justin Bieber

"Görüyorsunuz, nazikçe beline dokunuyor; fakat onu kavramamış. bu gerçekten saygılı bir erkek olduğunun göstergesidir. Hem korumacı davranıyor, hem de onun özgürlük alanını kısıtlamıyor. Bir erkek bir kadının arkasından yürüdüğünde bu kadının önündekilere gizli bir sinyal verir: 'Arkasında ben varım!' "
8 2

Miranda Lambert ve Blake Shelton

"Erkeğin otururken kadının bacağına koyduğu el korumacı ve sahiplenmeci bir tavrın göstergesidir. Poz verirken birbirine yaklaşan çiftler arasında güçlü bir bağ vardır."
8 3

Jessica Alba ve Cash Warren

"Bu fotoğrafta tipik bir güç gösterisi var. Kadın ve erkek ilişkideki yerinden tam olarak emin olamadığında eller ve yürüyüş rahat olmaz. Önden giden erkek bilinçaltına 'seni ben yönlendiririm' mesajını gönderir. Fakat ellerde böyle bir güç üstünlüğünü sağlayamamış. Pek de rahat görünmüyorlar, değil mi?"
8 4