Balayında yanınıza almanız gereken eşyalar...

Son dakikaya bırakılan balayı bavulunda olması gereken eşyaları sizler için hazırladık...

Balayında yanınıza almanız gereken eşyalar...

Hep en son dakikaya bırakılan, daima birkaç eşyanın unutulduğu balayı valizini aslında bir listeye bağlı kalarak hazırladığında işin çok kolaylaşır. Tabii ki bu balayını nerede yapacağına da bağlı. Eğer tropik bir tatil düşünüyorsan bikinilerini, şapkalarını ve yazlık elbiselerini, kış tatili planlıyorsan da kalın kazaklarını ve kabanlarını alman gerekir. Yanında götürmen gereken kıyafet gibi temel eşyaların dışında, bir de ihtiyacın olabilecek ve işine yarayacak birkaç eşya daha var. Bu eşyaların hangileri olduğunu merak edenler için hazırladık...

Belgeler
Yanında götürmen gereken belki de en önemli eşyalardan biri kesinlikle pasaport, nüfus ve evlilik cüzdanı gibi belgelerdir. Özellikle yurt dışına çıkıyorsan el çantana şimdiden bu belgeleri atmanı öneririz.

Saç bakım ürünleri
İster tropikal bir adada ol, istersen de kar tatilinde saç bakımını asla ihmal etmemelisin. Balayın için kar tatili düşünüyorsan saçlarının nemlenmesini sağlayacak bakım yağını ve bakım kremini yanında götürmeni öneririz. Özellikle yazlık bir mekâna gitmeyi planlıyorsan, deniz, güneş, havuz suyu saçlarını yıprattığı için arındırıcı ve yenileyici özelliğe sahip saç bakım ürünlerini yanına almalısın.

Vücut bakım ürünleri
Makyaj malzemelerini asla unutmayacağını bildiğimiz için çeşitli vücut bakım ürünlerini listeledik! Güneş koruyucu krem, vücut bakım kreminin yanında en sevdiğin parfümünü ve deodorantını götürmeyi unutmamalısın. Ayrıca makyaj temizleyicini de sakın unutma!

Müzikçalar
En sevdiğin şarkıların balayına fon oluşturması kulağa harika gelmiyor mu? O zaman mp3 çalarının yanında taşınabilir hoparlör de götürürsen, balayında gittiğin her yere müziğin de seninle gelebilir!

İlaç ve medikal eşyalar
Yara bandı, ağrı kesici ilaç gibi tıbbi ürünler her seyahat çantasının vazgeçilmezi olmalı. Balayına giderken de valizine bu ürünleri mutlaka almalısın.

Dikiş seti
Hemen hemen her otelde bulunsa da, her ihtimale karşı bavuluna veya el çantana seyahat boyu dikiş setlerinden atabilirsin.

Yorumlar