Balık 3-9 Aralık haftalık burç yorumu

Balık haftalık burç yorumlarına göre bu hafta Balık burcu Yeni Ay etkisi ve biten Merkür gerilemesinin etkilerini yaşayacak. 3-9 Aralık haftası Balık yorumu.

Balık 3-9 Aralık haftalık burç yorumu

Balık burcunu bu hafta neler bekliyor diye merak edenler için 3-9 Aralık haftalık Balık burcu yorumunun detayları elmaelma.com'da. Astrolog Hande Kazanova 3-9 Aralık haftası Balık burcu yorumlarını bu haftanın önemli Astrolojik olayları ışığında anlattı. 3-9 Aralık Balık haftalık yorumlarına göre Balıklar rahat bir nefes alın çünkü Merkür gerilemesi sona eriyor. 6 Aralık'ta bitecek olan Merkür retrosu sonrası ise Balıklar 7 Aralık'taki Yeni Ay ile yeni bir döngüye girecekler. Merkür gerilemesi sırasında karar almakta zorlanan Balıklar için Yeni Ay rahatlatıcı bir etki yaratacak. İşte 3-9 Aralık Balık burcu haftalık yorumlarının detayları...

"Parasal konularda önemli adımlarınız devrede olacak ama bu Pazartesi sinirli ve agresif tutumlar sizi zorlayabilir ve ilişkilerinizi zedeleyebilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda enerjinizi kontrol etmek kolay olmayacak agresif ve sert tutumlar içersinde olmamaya özen gösterin. Perşembe günü Merkür düzeliyor, Merkür’ün düzelmesiyle beraber iletişim ağınızın rahatladığı bir döngüye merhaba diyeceksiniz ve kariyerinizle ilgili önemli konuları konuşacağınız bir döngü olacak. Venüs’de bu alanlarınızda olacak belkide alıp başınızı gitmek isteyeceksiniz. Cuma günü gerçekleşecek olan Yeni Ay sizin için çok önemli kariyer ve iş ile ilgili adımlarınızı hızlandıracak. Bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutmaya özen gösterin soğuk algınlığı, salgın hastalıklara karşı dikkatli olun. Lütfen bu hafta hem sağlığınıza hem girişimlerinizle ilgili konularda yanıltıcı etkilere karşı uyanık olun."

BALIK NASIL BİR BURÇTUR?

Yükselen balıklar hassastırlar ve kolay kolay çevrelerindeki insanlar tarafından anlaşılmazlar. Oldukça yaratıcı, iyimser, hayal güçleri geniş, merhametli bir yapıları vardır. Sezgileri çok kuvvetlidir ama sezgilerini aktarma konusunda objektif olmakta zorlanabilirler. Bilinçaltları çok doludur, hayatlarında zaman zaman yüzleşmek zorunda oldukları zor durumlardan kaçma eğilimleri vardır. Fikirler ve düşünceleri değişkendir. Ne yöne gideceği konusunda bazen çelişkiye düşebilirler. Alıngan ve romantiktirler. İsyan edici olmaktansa yaşanan her şeyin, hayata gelişlerin bir sebebi olduğunu düşünür ve kabullenici bir davranış sergileyebilirler. Yapmaları gerektiği kadarını yaparlar, genel olarak tembeldirler. İnançları kuvvetlidir, ruhsal konuları, dini konuları araştırmayı, bilgi sahibi olmayı severler.

Ayaklarda çıkan tüm rahatsızlıklar, gut hastalığı, mantarlar, romatizmalar, ağrılar, balgamlar, kabuklu yaralar, rutubetten kaynaklı rahatsızlıklar, soğuk algınlıkları Balık burcu hastalıkları arasında yer alır.

Yorumlar