Balık burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 19-25 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Balık burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Balık burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi. Kendi benliğinizi dinlemelisiniz!

Balık burcunu bu hafta neler bekliyor? Balık burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 19-25 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Balık burcunu, maddi konular canınızı sıkabilir, ancak şans yinede sizden yana olacak! İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Balık burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı, parasal konularda beklenmedik tavırlar sergileyebilirsiniz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Parasal konularda güçlü ve güzel şanslar karşınıza gelebilir. Siz kendinizi zor durumlara sokmadıkça bu Pazartesi hayat size beklediğiniz sonuçları verebilir. 

Salı günü itibarıyla artık daha fazla parasal konuların konuşulduğu bir döneme doğru gidiyorsunuz. Kimliğinizi ve kişiliğinizi para kazanma becerilerinizde ortaya koyacağınız bir süreç içerisinde olacaksınız. Yine bu Salı günü önemli bir para görüşmesi içine girebilirsiniz. Böyle bir durum varsa elinizi çabuk tutun, şartları iyice gözden geçirin.

Maddi konular, bu alanda yapacaklarınız, yatırımlarınız, harcamalarınız önem kazanırken Cuma günü Merkür para evinizde gerileyecek. 15 Nisan’a kadar önemli parasal işlerinizde sıkıntı ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Büyük para harcamalarından kaçının, borç almayın veya vermeyin. Yapmak durumunda kalırsanız da olayların ve şartların üzerinden birkaç kez geçmeli, işinizi sağlama almalısınız. Ticari işlerinizde daha önceden iş yaptığınız insanlarla yola koyulabilirsiniz. Cumartesi günü maddi konularda sinirli ve agresif yapınızla bazı işlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle parasal konularda bazı gerilimler oluşabilir. Toplum içinde enerjinizi daha doğru bir şekilde kullanmaya çalışın.''

Yorumlar