Balık burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 26 Şubat- 4 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Balık burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Balık burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Balık burcunu bu hafta neler bekliyor? Balık burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 26 Şubat- 4 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Balık burcunu, kafanızı toplamak istediğiniz bir haftadasınız ve oldukça hareketli dolu dizgin bir aşk sizi bekliyor! İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Balık burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşında, aşk hayatınız ve eğlence alanlarınız hareketlenmeye başlayacak sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Kafanızı rahatlatmak ve biraz daha hayatın eğlenceli yanlarına odaklanmak isteyeceksiniz. Özel hayatınızda bu hafta sevdiğinizden güzel teklifler ve destekler almanız mümkün.

Mart başında karşınıza güzel bir iş, yurtdışı gezisi veya işi gelebilir. Eğitim hayatınızda da sizi geliştirecek bir kurs veya seminere katılabilir, genişleyen hayat felsefenizle hayata büyük bir umut ve keyifle bakabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Pazar günleri bu anlamda şanslı günleriniz. Yine işlerinizde tam düşündüğünüz ve hayal ettiğiniz işler, konuşma ve görüşmeler karşınıza gelecek.

Cuma günü sabaha karşı oluşan Dolunayla birlikte dikkatinizi özel hayatınıza çeviriyorsunuz. Birkaç gün boyunca ikili ilişkilerinizde, özel hayatınızda önemli kararlar oluşabilir. Sevdiğiniz insanın hayatına göre davranabilir veya yeni bir ilişkinin temellerini atabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın hayatında da önemli sonuçlar ve olaylar oluşabilir. Taşınmayla ilgili konular öne çıkabilir.''

Yorumlar