Balık burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 5 -11 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Balık burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Balık burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Balık burcunu bu hafta neler bekliyor? Balık burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 5 - 11 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Balık burcunu, bazı işleriniz yolunda gitmeyebilir anca bu sizi üzmesin her karanlık yolun aydınlık çıkışı vardır. Sizin durumunuzda tam olarak öyle olacak! İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Balık burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı ortaklaşa yapacağınız harcamalarınızda elinizden geldiği kadar dengeli ve ölçülü olabilirsiniz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Geri plandan yürüttüğünüz ve sizi manevi olarak destekleyen işlerinizden güzel sonuçlar almanız mümkün.

Salı günü itibarıyla para kazanma ve parayı idare edebilme beceriniz artıyor. Gelirinizi arttırmak için yollar bulacağınız gibi sorunlarınız varsa onlara çözüm üretmekten kaçınmayacaksınız. Maddi konularda ve varsa ticari işlerinizde önemli konular peşine düşeceksiniz. Para kazanma becerilerinizde aktif, özgür, cesur adımlar size kazandıracak, 1 gün sonra Çarşamba günü Venüs’ün bu alanlarınızı ziyaretiyle birlikte maddi kazançlarınız artabilir. Para harcamalarınız da hızlanabilir.

Cuma günü Jüpiter geriliyor. Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, medya, ticaret, hukuk alanlarınızda bu tarihten sonra biraz yavaşlamalar oluşabilir. Bazı hızlı başlayan işlerinizde aksilikler ve sorunlarla karşılaşırsanız hatalarınızı görmeli, farketmeli, Temmuz ayında Jüpiter düzeldikten sonra bu konuları yeniden yapılandırmalısınız. Haftasonu Pazar günü, bazı sosyal işlerinizde, grup çalışmalarınızda parasal olarak sıkıntı ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı işlerinizde sonlanmalar yaşarken diğer yandan bazı yeni işler biten işlerinizin yerini alabilir.''

Yorumlar