Balık burcu haftalık yorum Hande Kazanova (26 Kasım-2 Aralık)

Balık burcu haftalık yorum Hande Kazanova analiziyle elmaelma.com'da. 26 Kasım-2 Aralık haftasında Balık burcu yeni şansların şartlarını iyi değerlendirin.

Balık burcu haftalık yorum Hande Kazanova (26 Kasım-2 Aralık)

26 Kasım haftalık Balık burcu yorumlarında yarım kalmış tamamlanmamış işlere odaklanmanız önemli uyarısı var. Merkür gerilemesi nedeniyle yeni kariyer alanında yeni tanıdığınız kişilerle ve eğitim alanında bir takım aksilikler yaşayabilirsiniz. Balık haftalık burç yorumlarına göre bu hafta cumartesi Balık burçlarının kariyeri için güzel şanslar barındırıyor. İşte bu hafta Balık burcunu neler bekliyor? Aşk, kariyer, sağlık ve para alanlarında Balık burcunun etkileri nelerdir? Yanıtlar Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında...

"Kendinizi ön plana atacaksınız, işlerinizde güzel sonuçlar elde edeceksiniz, büyük gelişmeler ve adımlar devrede olacak ama adımlar ve gelişmeler mutlaka daha önceden konuşulmuş, görüşülmüş, tamamlanmamış, yarım kalmış işlerinizi içeriyor olacak. Cumartesi günü itibariyle Merkür, Akrep burcunu geçerek gerilemesine devam edecek. Bu bakımdan kariyer alanlarınız rahatlayacak ama bu sefer sizi daha az tanıyan insanlarla olan bağlantılarınızda ve iletişiminizde sıkıntılar oluşabilir. Seyahat halindeyseniz veya eğitim konularında birtakım aksilikler ve sorunlara açık olacaksınız. 8 Aralık’a kadar büyük adımlardan kaçınmakta fayda olacak. Eğer bu adımları yapmak durumunda kalırsanız şartları ve koşulları bir kez daha üzerinden geçerek yapmaya özen gösterin. Diğer taraftan parasal olarak biraz sinirli etkiler Cumartesi günü devrede ama Pazar günü itibariyle Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle beraber seyahatlerden mutluluk duyacağınız aynı zamanda diğer insanlarla aranızdaki dengeyi sağlayacağınız da bir döngüye gireceksiniz."

MERKÜR RETROSU NEDİR NASIL OLUR?

Peki nedir bu Merkür retrosu, merkür gerilemesi olarak da anılan Merkür retrosunda neler yaşanır, neden astroloji için Merkür retrosu bu kadar önemli? Yeni başlayanlar için Merkür retrosunun detayları ve Merkür retrosu 2019'un burçlara etkilerine ilişkin detaylar elmaelma.com'da. Merkür retrosuyla ilgili öncelikle şunu söylememiz gerekiyor. Merkür iletişimle ilgili her şeyin hükümdarıdır. Merkür, günlük olarak, günlük hayatımızda karşılaştığımız önemsiz detayların yanı sıra, notlar, hatırlatmalar, telefonlar, rutin, otomobiller, yazılı mesajlar, e-postalar, teknoloji, ithalat, ihracat, cep telefonu gibi temel bilgileri de temel olarak aklımızda geçen her şeyi yönetir.

Merkür güneş sisteminin en küçük gezegeni ve aynı zamanda en hızlısıdır, çünkü güneşin yörüngesini sadece 88 günde tamamlar. Hızlı derken, sadece hızdan bahsetmiyoruz, aynı zamanda genel çevikliğinden bahsediyoruz. Roma mitolojisinde, Hermes, Merkür, Olympian tanrılarının en zekisi olarak anılırdı. Hermes onların habercisi ve tercümanıydı, dolayısıyla "Merkür, haberci" terimiydi.

Merkür retrosunun etkilerini öğrendik. Peki 2019 Merkür gerilemesi tarihleri hangileri? İşte 2019'da bizi bekleyen Merkür retrolarının tarihleri...

2019 yılının ilk Merkür gerilemesi Mart ayında Balık burcunda gerçekleşecek. 2019'un ilk Merkür retrosu 5 Mart 2019'da başlayacak ve 28 Mart 2019'da sona erecek. 

2019 yılının ikinci Merkür gerilemesinin tarihi ise 7 Temmuz 2019 olacak. 2019 yılının ikinci Merkür gerilemesi Aslan burcunda başlayacak ve 31 Temmuz 2018'de Yengeç burcunda sona erecek. 

2019'un son Merkür gerilemesi Ekim ayında gerçekleşecek. 31 Ekim'de başlayacak olan 3. Merkür gerilemesi Akrep burcunda başlayacak 20 Kasım 2019'da sona erecek.

MERKÜR GERİLEMESİNDE BUNLARA DİKKAT!

Peki Merkül gerilemelerinden nelere dikkat etmek gerekir? Merkür retroları iletişim, ev aletleri arızaları, yanlış anlamlar,alınganlıklar,asılsız dedikoduların yoğun olduğu dönemler diyebiliriz. Elektronik eşyalarımız da bozulmalar olabilir. Bu cep telefonları, bilgisayar, tv'ler vb.. gibi eşyalarda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

İş yaşamızda gelirsek iş değişikliği için uygun bir dönem saylmaz. Bu zamanlada yeni başlangıçlara, yeni projelere imza atmamak önemlidir. Fakat uzun zaman önce ayarladığınız bazı işleriniz hatta evlilik tarihleriniz Merkür gerileme zamanına denk geliyorsa tabi ki bu bir sorun değil. Bu zamanlarda sakınca yoktur. Konu ne olursa temelleri önceden atıldığı için işinize devam edebilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için harika bir zaman diyebiliriz..

2018 yılının son Merkür gerilemesi 8 Aralık'ta sona erecek. 

TÜM BURÇLARIN HAFTALIK YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN 

MERKÜR GERİLEMESİ ETKİLERİ

Yorumlar