Balık burcu haftalık yorumu Hande Kazanova 5-11 Kasım 2018

Balık burcu haftalık yorumu Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. 5-11 Kasım haftası Balık haftalık burç yorumuna göre para sorunlarını halledin.

Balık haftalık burç yorumu 5-11 Kasım haftası için elmaelma.com'da. Balık haftalık burç yorumlarını elmaelma.com okurları için anlatan Hande Kazanova, bu haftaki Yeni Ay'ın Koç burcunu nasıl etkileyeceğinin detaylarını da verdi. Haftalık Balık yorumunda 5-11 Kasım2018 haftasında en kritik gün Çarşamba. 7 Kasım Çarşamba günü gerçekleşek olan Yeni Ay Balık burcu için eğitim alanında etkileyecek ve yeniliklere açık hale getirecek. Balık haftalık aşk için ne diyor, Balık haftalık para ve iş yorumda neler var? Balık haftalık yorumu detaylarını haberimizden okuyabilir yada haberimizdeki playerdan Hande Kazanova'nın anlatımıyla izleyebilirsiniz. İşte 5-11 Kasım Balık haftalık burç yorumlarının detayları... "Dengeyi iyi sağlamanız gereken bir döngü. Daha önceden konuşulmuş bir para mevzusunu halletmek önem kazanabilir ama yeniliklerden ziyade daha önceden konuştuğunuz işleri tamamlamaya yönelik hareket etmelisiniz zira Çarşamba günü Yeni Ay gerçekleşicek. Bu Yeni Ay sizin seyahat, eğitim, yabancı insanlar yapacağınız iş alanlarınızda gerçekleşicek. Akrep burcunda oluşan bu Yeni Ay, su elementinde olduğu için sizin burcunuzu destekliyor olacak. Kendinizi geliştirdiğiniz, bir üst noktaya taşıdığınız, hayatınızla ilgili gelecek kararlarınızı hızlandırdığınız bir Yeni Ay içersinde olacaksınız. Eğitim alanlarınızda güzel kararları uygulamaya koyabilirsiniz. Perşembe günü Jüpiter, Yay burcuna geçiyor. Kariyer ve iş ile ilgili konularda çok şanslı bir döngüye giriyorsunuz. Geçtiğimiz sene kendinizi geliştirdiğiniz alanları şimdi artık kariyerinize ve iş alanlarınıza aktarmanın vakti gelmiş bulunuyor. 1 yıl boyunca göz önünde olacak, toplumsal konularla ilgilenicek, kariyerinizde çok güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız. Aynı zamanda burası statü değişimlerini de onayladığı için evlilikle ilgili adımlarda devrede olabilir. Anne ve anne tarafıyla ilgili konu ve olayların hızlı bir şekilde karşınıza gelecek ve bu alanda büyümenizi gerçekleştireceksiniz. Cuma günü parasal konularda şanslı etkiler devrede olurken, haftasonu değişik ortamlarda sosyal çevrenizden alacağınız desteklerle kendinizi şanslı ve mutlu hissedeceksiniz."

BALIK BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ (20 ŞUBAT – 20 MART)

İşte kış dönemini kapatırken, bir yandan ısınan havalar, diğer yandan buzları çözülen akarsular içinde tatlı küçük bir balık yaşamakta…

Fedakâr, hassas, hayal gücü geniş, merhametli yapısıyla dikkat çeken bu balık, şartları ve koşulları hemen kabul etme eğilimindedir. Doğal kabullenicidir. Tüm burçların karışımı, döngülerin tamamlandığı bir yaratıcılığa sahiptir. Burçlar kuşağı içinde en anlayışlı, en kabullenici ve daha yüksek bir amaca hizmet eden bir burçtur. Balık insanı, duygusal olarak kendilerini güvende hissetmek ister. İnançları kuvvetlidir, ruhsal konuları, dini konuları araştırmayı, bilgi sahibi olmayı sever. Fikirleri, düşünceleri, zihnini toparlanmakta bazen zorlanabilir ve unutkan olabilir. Şartlara göre kolayca yön değiştirebilir. Disipline olmakta zorlanabilir ve zaman zaman tembelliğe meyillidir. Çünkü hayatın çalışkanlık ve tembellik arasında kusursuz bir dengede var olduğunu bilir. Bir sezidir bu ama doğru bir sezidir. Ne çok çalışarak hayatın anlamını kaybetmek, ne çok tembellik yaparak ruhu boşluğa itmek ister. Sadece hayalgücünü harekete geçirecek her tür oluşum Balıklar’ın hayat macerasını daha istekli ve hevesli bir hale getirecektir. Yüzlerce balığın sizin için denizin altında harika bir uyum, müzik ve dans oluşturduğunu hayal edin… Kapalı, izole bu dünyada her şeyi daha başka, daha anlamlı ve farklı görmeye başlayacaksınız. Balık burcunu, hülyalı gözlerinden, kolay kabullenişinden ve yumuşacık hareketlerinden kolayca anlayabilirsiniz.

Güneş Balık’ta anlayışı, sempatikliği ve sanatı öne çıkarırken, Ay Balık’ta, duygusal anlamda bizi hayalperest yapabilir.Merkür Balık’ta iletişimimizde dağınıklık ve karışıklık görülebilir. Venüs Balık ise, çekiciliği ve kolay kabullenişi hayatımıza sokacaktır. Mars Balık, harekete geçtiğimiz konularda fedakarlıklarımızı öne çıkarırken, Jüpiter Balık oldukça şanslı bir yerleşim olarak karşımıza çıkacaktır. Satürn Balık ise, çeşitli fobileri, korkuyu tetikleyebilir.

Element: Su

Nitelik: Değişken

Arketipler: Bütünleşmek, içinde kaybolmak, etkilenmek

Madeni: Teneke, kalay, polonyum, platinyum, petrol

Uygun Taşı: Akuamarin, ametist, zümrüt, zebercet, aytaşı, opal

Uygun Meslekler: Aktör, yardım kuruluşu çalışanı, illüzyonist, müzisyen, tasarımcı, medyum, ruhsal danışmanlık, dalgıçlık, din görevlisi, mimari, reklam, balıkçılık, fotoğrafçılık, sanat dalları

BALIK BURCU KASIM AYI YORUMUNU VE MERKÜR GERİLEMESİ ETKİLERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar