Balık burcu olumlu ve olumsuz özellikleri kadın

Balık burcu kadını olumlu ve olumsuz özellikleri elmeelma.com'da. Balık burcu burçlar kuşağının en anlayışlı burcudur. Ama kararsızlığı yok mu o sizi yorabilir.

Balık burcu olumlu ve olumsuz özellikleri kadın

Balık burcu kadını özelliklerini tanımak istiyorsanız olumlu ve olumsuz yönlerini bilmelisiniz. Duygusallığı ile tanınan balık burcu kadını aynı zamanda sezgilerine güvererek hareket eder. Kuvvetli sezgileri, duyarlılığı ile davranışlarına ve ilişkilerine yön veren Balık burcu kadını fedakâr, hassas, hayal gücü geniş, merhametli yapısıyla dikkat çeker. Tüm burçların karışımı, döngülerin tamamlandığı bir yaratıcılığa sahip olan Balık burcu kadını burçlar kuşağı içinde yüksek bir amaca hizmet eden bir burçtur. Balık burcu kadını duygusal olarak kendisini güvende hissetmek ister. İnançları kuvvetlidir, ruhsal konuları, dini konuları araştırmayı, bilgi sahibi olmayı sever. Ama bu naiflik kimi zaman olumsuz olarak da değerlendirilebilir. Çevreyi yoran bir zihni toplama zorluğu görülebilir. Balık burcu kadınının olumsuz yönleri arasında kararsız ve hayalci olmasını sayabiliriz. 

BALIK BURCU KADINI SANATÇI RUHU TAŞIR

Her dönemde duygularını paylaşacağı kişiler arayan Balık burcu kadını, hızla değişen duygularını nedenlerini çevresine açıklamadan kendi içinde yaşar. Duygusal yapısı itibariyle ağlamaya yatkın olan Balık burcu kadıın gözyaşı hemen akmaya hazır bekler. İmkansız bile olsa hayal kurmaktan vazgeçmeyen Balık burcu kadını hayallerinin hafife alınmasından ise hiç hoşlanmaz. Estetik duyguları da hakim olan Balık burcu kadını sanat ile ilgilenmeyi sever ve ilgi duyar. Pek çok sanat dalına da yaktınlık gösterir. Kıymet bilen ve anlayış gösteren Balık burcu kadını ilişkilerinde ve arkadaşlıklarında da aynı tavrın gösterilmesini bekler. Gerçeklerden uzaklaşabilecek kadar farklı bir haya dünyası olan Balık burcu kadını her daim sevecen duruşu ile de büyük ilgi görür.

BALIK BURCUNUN GÖZLERİ HEP HÜLYALI BAKAR

Balık burcu kadını ne çok çalışarak hayattan uzaklaşır ne de çok tembellik yaparak boş vakir geçirir. Hayalgücü ile oluşturduğu tüm fikirlerin peşinden gitmek ister, hayal ve heves ile yol almayı tercih eder. Balık burcunu, hülyalı gözlerinden, kolay kabullenişinden ve yumuşacık hareketlerinden kolayca anlayabilirsiniz.

DUYGUSAL BURÇ BALIK BURCU KADININ AŞK HAYATI NASILDIR?

Balık burcu kadınının özelliklerini anlatırken duygusallığı hep ön plandadır. Balık burcu kadının aşk hayatı nasıl sorususunun cevabı ise,' balık burcu kadınını için aşk çok önemlidir' olarak verilebilir. Aşk balık burcu kadını için hayatın kendisi anlamına gelir. Aşksız bir balık burcu kadını düşünülemez. 

Ezber bozan bir romantik yapısı olan Balık burcu kadını ilişki yaşadığı kişiye benzersiz bir aşk dünyası tattırır. Aşk olmadan kimse ile beraber olmadığı için aşkı bulduğunda sevgisinde sınır tanımaz. Karşılık görmediği durumlarda aşırı hassas yapısı etkisiyle kırılan ve üzülen Balık burcu kadını çoğu zaman daha kısa sürebilecek ilişkileri bile bu hayalperestlik özelliği ile uzatabilmektedir. 

BALIK GENEL BURCU ÖZELLİKLERİ 20 Şubat – 20 Mart

 Element: Su

Nitelik: Değişken

Arketipler: Bütünleşmek, içinde kaybolmak, etkilenmek

Madeni: Teneke, kalay, polonyum, platinyum, petrol

Uygun Taşı: Akuamarin, ametist, zümrüt, zebercet, aytaşı, opal

Uygun Meslekler: Aktör, yardım kuruluşu çalışanı, illüzyonist, müzisyen, tasarımcı, medyum, ruhsal danışmanlık, dalgıçlık, din görevlisi, mimari, reklam, balıkçılık, fotoğrafçılık, sanat dalları

 

 

 

Yorumlar