Balık Ekim 2018 aylık burç yorumu

Balık Ekim 2018 aylık burç yorumu elmaelma.com'da. Balık burcu aylık yorumlarına göre bu ay Balıklar kafalarından atamadıkları konuların etkisi altında olacak.

Balık Ekim 2018 aylık burç yorumu

Balık Ekim 2018 aylık yorumları elmaelma.com'da. Balık aylık yorumlarına göre 2018'de Balık burcu bir süredir kafasından atamadığı olumsuz duyguların hakimiyeti altında olacak. Ekim 2018 için Balık burçları büyük projeleriniz için yeni insanların fikirlerine değil geçmişte birlikte çalıştığınız insanların görüşlerini dikkat alın. Balıklar Ekim ayının sonundan Kasım ortalarına kadar borç almayın fazla harcama yapmayın. Balık Ekim 2018 etkilerinde Dolunay hakimiyeti var. İşte Ekim 2018 aylık Balık yorumunun detayları...Kendinizi eğitmek istediğiniz, daha fazla bilgiye yer açtığınız, değişik insanlardan etkilendiğiniz bir döngü içersindesiniz. Kafanızda atamadığınız bir takım şüpheleriniz, olumsuz durumlarınız söz konusu olacak Ekim başında.

5 Ekim’de Venüs, sizin eğitim, hukuk, seyahat alanlarınızda gerileyecek. Seyahat ve eğitim alanlarınızda dikkatli olmakta fayda var. 9 Ekim’deki Yeni Ay, parasal konularda almak istediğiniz kararlar için sizi harekete geçircek ama bu kararlarınızda çok büyük, yepyeni adımlarınızdan ziyade daha önceden konuştuğunuz, görüştüğünüz insanlarla yapacağınız adımları devreye sokabilirsiniz.

15 Ekim’de bir sıkıntı ve sorunu çözüme ulaştırmak için olumlu etki altında olacaksınız. 24 Ekim’deki Dolunay, yakın çevre alanlarınızda hızlı ve beklenmedik konuları karşınıza getirebilir. Yani kardeşiniz, akrabalarınız, yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında hızlı gelişmeler yaşanabilir, sizde bu dönemde hızlı adımlar atabilirsiniz. Siz de bu dönemde hızlı kararlar verip, hızlı adımlar atmak isteyebilirsiniz. Olayların gidişatı çok kontrolünüzde olmayacak bu yüzden daha sakin kararlar almaya özen gösterin.

28 Ekim - 29 Ekim bu anlamda sizi destekleyecek. Geleceğinizi ilgilendirecek önemli işler, önemli konular karşınıza gelebilir. Mesela bir davanız varsa 29 Ekim haftası bu davadan istediğiniz sonuçları almanız çok yüksek görünüyor.

31 Ekim’de Venüs, Terazi burcuna geçerek gerilemeye devam edecek. 15 Kasım’a kadar kimseden borç almayın, borç vermeyin paranızı daha çok kendiniz için harcamaya özen gösterin.

Balık ekim 2018 yorumları

BALIK GENEL ÖZELLİKLERİ

BALIK (20 Şubat – 20 Mart)

Element: Su

Nitelik: Değişken

Arketipler: Bütünleşmek, içinde kaybolmak, etkilenmek

Madeni: Teneke, kalay, polonyum, platinyum, petrol

Uygun Taşı: Akuamarin, ametist, zümrüt, zebercet, aytaşı, opal

Uygun Meslekler: Aktör, yardım kuruluşu çalışanı, illüzyonist, müzisyen, tasarımcı, medyum, ruhsal danışmanlık, dalgıçlık, din görevlisi, mimari, reklam, balıkçılık, fotoğrafçılık, sanat dalları

 İşte kış dönemini kapatırken, bir yandan ısınan havalar, diğer yandan buzları çözülen akarsular içinde tatlı küçük bir balık yaşamakta…

Fedakâr, hassas, hayal gücü geniş, merhametli yapısıyla dikkat çeken bu balık, şartları ve koşulları hemen kabul etme eğilimindedir. Doğal kabullenicidir. Tüm burçların karışımı, döngülerin tamamlandığı bir yaratıcılığa sahiptir. Burçlar kuşağı içinde en anlayışlı, en kabullenici ve daha yüksek bir amaca hizmet eden bir burçtur. Balık insanı, duygusal olarak kendilerini güvende hissetmek ister. İnançları kuvvetlidir, ruhsal konuları, dini konuları araştırmayı, bilgi sahibi olmayı sever. Fikirleri, düşünceleri, zihnini toparlanmakta bazen zorlanabilir ve unutkan olabilir. Şartlara göre kolayca yön değiştirebilir. Disipline olmakta zorlanabilir ve zaman zaman tembelliğe meyillidir. Çünkü hayatın çalışkanlık ve tembellik arasında kusursuz bir dengede var olduğunu bilir. Bir sezidir bu ama doğru bir sezidir. Ne çok çalışarak hayatın anlamını kaybetmek, ne çok tembellik yaparak ruhu boşluğa itmek ister. Sadece hayalgücünü harekete geçirecek her tür oluşum Balıklar’ın hayat macerasını daha istekli ve hevesli bir hale getirecektir. Yüzlerce balığın sizin için denizin altında harika bir uyum, müzik ve dans oluşturduğunu hayal edin… Kapalı, izole bu dünyada her şeyi daha başka, daha anlamlı ve farklı görmeye başlayacaksınız. Balık burcunu, hülyalı gözlerinden, kolay kabullenişinden ve yumuşacık hareketlerinden kolayca anlayabilirsiniz.

Güneş Balık’ta anlayışı, sempatikliği ve sanatı öne çıkarırken, Ay Balık’ta, duygusal anlamda bizi hayalperest yapabilir.Merkür Balık’ta iletişimimizde dağınıklık ve karışıklık görülebilir. Venüs Balık ise, çekiciliği ve kolay kabullenişi hayatımıza sokacaktır. Mars Balık, harekete geçtiğimiz konularda fedakarlıklarımızı öne çıkarırken, Jüpiter Balık oldukça şanslı bir yerleşim olarak karşımıza çıkacaktır. Satürn Balık ise, çeşitli fobileri, korkuyu tetikleyebilir.

EKİM AYI DİĞER BURÇLAR İÇİN NELER GETİRECEK? DETAYLI AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar