Balık erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri

Balık erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri elmeelma.com'da. Romantik ve güvenilir balık burcu erkeği aynı zamanda kararlıdır. İşte balık erkeğinin özellikleri

Balık erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri

Balık burcu erkeğini tanımak istiyorsanız Balık erkeği olumlu ve olumsuz özelliklerini mutlaka öğrenmelisiniz. Değişken bir ruha sahip Balık burcu erkeğinin elementi sudur. Balık erkeği olumlu özelliklerinin başında duygusal olması ve duyarlı olması gelir. Çevresine karşı son derece duyarlı olan Balık erkeği şefkatli duruşu ile takdir toplar. Romantik davranışları olan Balık erkeği şair ruhludur. Güven konusunda hiç şüphe duymayacağınız Balık erkeği sabırlı ve düzenlidir. Sempatik görünüşe sahip olan Balık erkeği tutkulu bir yapıya da sahiptir. Balık erkeğinin tüm bu olumlu özellklerinin yanında olumsuz görülen özellikleri de var elbette. Olumsuz özelliklerinin başında ise karar verme konusunda çok zorlanmasını söyleyebiliriz. Hastalık hastası olacak seviyede olan Balık burcu erkeği kendine acıyan bir yapıya da sahiptir. Çoğu zaman dik başlı çıkışları olan Balık erkeği cimri olarak da bilinir. 

BALIK BURCU ERKEĞİ HAYALLER İLE YAŞAR 

Balık erkeği romantik ve hayalperesttir. Hayal balık erkeği için olmazsa olmazlardan biridir. Gerçeklerden uzaklaşması kimi zaman olumsuz olarak görülse bile hayalcilik Balık erkeğinin genel yapısında görülür. İnsanları kırmak, üzrmek istemeyen ve buna dikkat eden Balık erkeği kim zaman hiç umulmayacak kadar kırıcı hale gelebilir. İyi düşünme duygusu baskın olan Balık erkeği çevresine karşı, yaşanan olaylara karşı duyarlı bir yapıya sahiptir. Her ortama her duruma hızlıca uyum sağlayan Balık erkeğinin bu özelliği de sevilir.

BALIK BURCU ERKEĞİ AİLESİNE DÜŞKÜNDÜR

Balık burcu erkeği sosyal olarak aktif bir yapıya da sahiptir. Gezmek, eğlenmek, arkadaşları ile vakit geçirmekten hoşlanır. Şık yerlere gitmek, lüks mekanlarda oturmak Balık erkeği için önemlidir. Arkadaş çevresi çok geniş olmasa da arkadaşları ile vakit geçirmek ister. Ailesine de düşkün olan Balık burcu erkeği Ailesi birlikte vakit geçirmeyi seven Balık erkeği ailesini mutlu etmek için de fırsat kollar. Kavgadan ve tartışmadan Balık erkeği hiç hoşlanmaz. Her zaman anlayışlı olmayı seçer.

BALIK BURCU ERKEĞİ TAM BİR AŞK ADAMI MI?

Balık erkeği aşk hayatı nasıl sorunun cevabı ise çok nettir. Aşırı derecede romantik olan balık burcu erkeği tam bir aşk burcudur. Kadın ruhundan anlayan, nazik ve romantik olan Balık burcu erkeği sevdiği zaman karşısındaki kişiyi hayatını merkezine alır. Aşık olduğu kişi uğruna büyük fedakarlıklar yapabilecek olan Balık erkeği kıskançlık yaparak karşısındakini de asla üzmez. 

BALIK GENEL BURCU ÖZELLİKLERİ  20 ŞUBAT – 20 MART

 Element: Su

Nitelik: Değişken

Arketipler: Bütünleşmek, içinde kaybolmak, etkilenmek

Madeni: Teneke, kalay, polonyum, platinyum, petrol

Uygun Taşı: Akuamarin, ametist, zümrüt, zebercet, aytaşı, opal

Uygun Meslekler: Aktör, yardım kuruluşu çalışanı, illüzyonist, müzisyen, tasarımcı, medyum, ruhsal danışmanlık, dalgıçlık, din görevlisi, mimari, reklam, balıkçılık, fotoğrafçılık, sanat dalları

 

Yorumlar