Balık Haziran 2018 burç yorumu Balıkları bu ay aşk dolu günler bekliyor

Balık Haziran 2018 burç yorumları elmaelma.com'da. Balık burcu Haziran yorumlarına göre ayın başı aşk hayatındaki fırsatlarla başlıyor.

Balık Haziran 2018 burç yorumu Balıkları bu ay aşk dolu günler bekliyor

Balık burcu Haziran 2018 yorumlarını sizler için derledik. Astrolog Hande Kazanova'nın Haziran ayı Balık burcu yorumlarına göre bu ay Balıkları aşk dolu günler bekliyor. Ayın ilk günlerinde Balık burçları aşk hayatındaki hareketlilikle yeni dönemi karışlayacaklar. Ancak Balıklar 6-7 Haziran'da kalp ve hayal kırıklıklarına karşı dikkatli olmalı. Balık Haziran 2018 döneminde aşk hayatıyla ilgili ikinci döngü 12 Haziran'da başlayacak. Ancak 26 Haziran'daki Mars gerilemesi en çok Balıkları etkileyecek. Ağustos ayının sonuna kadar Balıklar hayati konularda karar almaktan kaçının.  İşte Hande Kazanova'nın Boğa Haziran 2018 yorumlarının detayları...

"1 Haziran yani hemen Haziran'ın başı aşk hayatınızda keyifli etkileşimleriniz devrede, hayatı keyifli algılayacaksınız, seyahatleriniz devrede olacak, kendinizi iyi hissedeceksiniz Balıklar ve yükseleni balık olanlar

6 ve 7 Haziran tarihleri ev ve aile hayatınızda yanılgılar, aldanmalar, hayal kırıklıklarına karşı dikkatli olmakta fayda var. Bu  yüzden ev ile ilgili girişimleriniz varsa birilerine teslim edecekseniz, yada önemli kararlarınız varsa, kararsızlıklar yaşıyorsanız başka insanlar ve ailenizden alacağınız kararlar biraz yanıltıcı olabilir. Kendi iç sezgilerinize  ve ön sezilerinize güvenmeye özen gösterin bu dönem içerisinde. 12 Haziran'dan sonra ki dönem daha fazla aşk hayatınızı ön plana çıkartacağınız ve bu alanda ki konuşmalarınızı arttıracağınız bir dönem olacak, sevgili balıklar. 13 Haziran'da oluşan yeni ay ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli kararlarınızı ve başlangıçlarınızı destekleyen bir yeni ay olacak.

6 ve 7 Haziran da bu alanlarda önemli adımlar atmayın demiştik, 13 Haziran itibari ile burada oluşan yeni ay bu kararlarınızı destekleyen bir yeni olacak. 13 Haziran itibari ile kendinizi iş alanlarınızda, günlük hayatınızın ritminde daha etkili bir şekilde göstermeye başlayacaksınız. Başka insanlar için çalışmalarınızı hızlandırabilir, diğer insanlar için bir şeyler yapmaktan mutluluk duyabilir, yine sağlığınız ile ilgili konularda organize olarak işlerinizi istediğiniz gibi yürütebilirsiniz.

MARS GERİLEMESİ

21 Haziran'dan sonra daha fazla eğlenceli konu ve olaylar hayatınızın merkezine yerleşirken 26 Haziran'da Mars gerileyecek. Mars sizin kadersel alanınızda gerileyecek, sevgili balıklar. Bu yüzden en çok zorlanan burçların başında siz geleceksiniz, öfkenizi bu dönemde içinizde tutabilirsiniz, kolay kolay tepkiler veremeyebilirsiniz, özellikle parasal girişimleriniz istediğiniz sonuçlarla karşınıza gelmeyebilir, büyük şeyler hayal ederken elinize geçenler düşündüğünüz gibi olmayabilir, sevgili balıklar. Ağustos'un ortalarına kadar büyük girişimlerden, önemli hayati kararlardan lütfen uzak durunuz. Aynı zamanda geleceğe yönelik bir takım adımlarınız varsa bu adımlarında çok fazla işlemediğini bu döngü içerisinde göreceksiniz.

DOLUNAY

28 Haziran'da oluşan dolunay sosyal çevre alanlarınızda gerçekleşecek yani arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz onların sorumlulukları bu dolunayda daha fazla önem kazanacak, ilginizi ve algınızı sosyal çevrenizi yönlendireceksiniz. Ve bu alanda alınacak kararlar duygusal iniş çıkışlarınızı da tetikleyecektir. 29 Hazirandan sonra ise işiniz ile ilgili konularda önemli konuşmalar ve görüşmelerin devrede olduğunu fark edebilirsiniz.

Yorumlar