Balık Kasım 2018 aylık burç yorumu aşk-para-iş falınız

Balık aylık burç yorumu Kasım 2018 aşk ve para falı elmaelma.com'da. Kasım 2018 Balık aylık burç yorumunda Merkür gerilemesi etkileri ve uyarı da var.

Balık Kasım 2018 aylık burç yorumları aşk para iş falı elmaelma.com'da. Balık aylık yorumlarına göre Kasım 2018'de Balık burcunu kafası aşk hayatında karışacak. Her zaman eşlerine sadık olan Balıklar Kasım 2018 aşk falına göre bu kez çapkınlık yapma kaçamak yapma eğiliminde olacaklar. Özellikle eski aşklardan uzak durun deriz. Kasım 2018 para falına göre Balıklar bu ay borçlardan ve kredilerden uzak durmalı. Balıklar için asıl şans iş ve kariyer alanında olacak. Kasım ayında Balıklar için 1 yıl sürecek şanslı bir kariyer dönemi başlayacak. 17 Kasım'daki Merkür retrosu balık etkileri ise iş alanında iletişimle ilgili sorunlar getirecek. 8 Aralık'a kadar dikkat edin. İşte Kasım 2018 Balık burcu aylık yorumu aşk, iş, para, sağlık falı detayları...

BALIK KASIM 2018 AŞK FALI

Geçtiğimiz günlerde Balık burcunun 8. evine giren Venüs, 16 Kasım 2018'e kadar geriye çekilme hareketini sürdürüyor. Bu nedenle, samimiyet, kıskançlık, sahiplenme, duygular ya da parayla ilgili bir bağımlılık sözkonusu olabilir. 

Çoğunlukla, Balıklar duygusal olarak eşlerine bağlıdırlar ancak bu kez kendilerini boğulma hissi basacak ve uzaklaşmak isteyecekler. Bu kaçış isteğinin ardında eski aşklar olabilir. Öte yandan, özellikle baştan çıkarıcı durumdasınız Balıklar. Ancak bunu nasıl kullanacağınıza dikkat edin deriz ve kaçamaklardan, evlilik dışı ilişkilerden uzak durun. Venüs etkisi nedeniyle ilişkiniz kısa sürede ortaya çıkabilir.

BALIK KASIM 2018 İŞ VE PARA FALI 

Büyük bir borcun altına girmemeye, kredi çekmemeye, borç alıp vermemeye özen gösterin. Bu konudaki adaletsizlikler Kasım başında karşınıza gelebilir. 7 Kasım’da oluşacak Yeni Ay, seyahat ve eğitim alanlarınızı hareketlendirecek. Yüksek düşünceler, yüksek fikirler, geleceğe yönelik atacağınız adımlar anlamında sizi destekleyen Yeni Ay’lardan bir tanesi. Hayatınızla ilgili önemli kararlar almak isteyebilir bu kararlarınızı uygulamak için harekete geçebilirsiniz. Eğitim ile ilgili konularda da güzel başlangıçlar devrede olacak.

8 Kasım’da Jüpiter, Yay burcuna geçiyor. Geçtiğiniz sene etrafınızdan aldığınız deneyimleri kariyerinize ve iş alanlarınıza aktaracağınız aktaracağınız bir döngü içersine giriyorsunuz. 1 yıl boyunca kariyer ve iş alanlarınızda çok güzel şanslar karşınıza gelebilir. Toplum önü işlerinizde herkes sizi konuşabilir.

16 Kasım’da Venüs’ün düzelmesi parasal konularda derin bir oh çekmesinize neden olacak. Artık maddi konularda daha güzel ilişkiler kurabilir, yaşadığınız sıkıntıları geride bırakabilirsiniz.

16 Kasım itibariyle Mars sizin burcunuza geçicek ve sizi hareketlendirecek hem hayatınızla ilgili konularda harekete geçmek kolay olacak hemde tembelliğinizde üzerinizde olabilir bu dönem içersinde. Başkalarına yapacağınız yardımlar hayatınızı geliştirebilir.

MERKÜR GERİLEMESİ

17 Kasım’da Merkür gerilemesi var bu gerilemeyi kariyer ve iş alanlarınızda yaşayacaksınız. Jüpiter bu alanlarda size şans ve fırsatlar sunarken diğer tarafta bazı iletişim konularınızda sıkıntıları karşınıza getirebilir. 8 Aralık’a kadar çok büyük bir kariyer planlamasından uzak durun. Daha önceden konuşulmuş, yarım kalmış bir şekilde olmamış işlerinizde şanslar ve fırsatlar 26, 27, 28 Kasım’da karşınıza gelicek ve sizi mutlu edecek.

23 Kasım’da oluşan Dolunay’a baktığımızda algımızı çevirdiğimiz konuların tam karşıt anlamıyla uğraşmaktır Dolunay. Kariyer hayatınıza odaklanmışken, ailevi alanda alacağınız kararları karşınıza getirecek ve bu alanda duygusal hassaslıklar yaşamaya meyilli olacaksınız.

MERKÜR GERİLEMESİ NEDİR?

Peki nedir bu Merkür retrosu, merkür gerilemesi olarak da anılan Merkür retrosunda neler yaşanır, neden astroloji için Merkür retrosu bu kadar önemli? Yeni başlayanlar için Merkür retrosunun detayları ve Merkür retrosu 2019'un burçlara etkilerine ilişkin detaylar elmaelma.com'da. Merkür retrosuyla ilgili öncelikle şunu söylememiz gerekiyor. Merkür iletişimle ilgili her şeyin hükümdarıdır. Merkür, günlük olarak, günlük hayatımızda karşılaştığımız önemsiz detayların yanı sıra, notlar, hatırlatmalar, telefonlar, rutin, otomobiller, yazılı mesajlar, e-postalar, teknoloji, ithalat, ihracat, cep telefonu gibi temel bilgileri de temel olarak aklımızda geçen her şeyi yönetir.

Merkür güneş sisteminin en küçük gezegeni ve aynı zamanda en hızlısıdır, çünkü güneşin yörüngesini sadece 88 günde tamamlar. Hızlı derken, sadece hızdan bahsetmiyoruz, aynı zamanda genel çevikliğinden bahsediyoruz. Roma mitolojisinde, Hermes, Merkür, Olympian tanrılarının en zekisi olarak anılırdı. Hermes onların habercisi ve tercümanıydı, dolayısıyla "Merkür, haberci" terimiydi.

Peki Merkül gerilemelerinden nelere dikkat etmek gerekir? Merkür retroları iletişim, ev aletleri arızaları, yanlış anlamlar,alınganlıklar,asılsız dedikoduların yoğun olduğu dönemler diyebiliriz. Elektronik eşyalarımız da bozulmalar olabilir. Bu cep telefonları, bilgisayar, tv'ler vb.. gibi eşyalarda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

İş yaşamızda gelirsek iş değişikliği için uygun bir dönem saylmaz. Bu zamanlada yeni başlangıçlara, yeni projelere imza atmamak önemlidir. Fakat uzun zaman önce ayarladığınız bazı işleriniz hatta evlilik tarihleriniz Merkür gerileme zamanına denk geliyorsa tabi ki bu bir sorun değil. Bu zamanlarda sakınca yoktur. Konu ne olursa temelleri önceden atıldığı için işinize devam edebilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için harika bir zaman diyebiliriz..

KASIM AYI TÜM BURÇ YORUMLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

2019 MERKÜR GERİLEMESİ (RETRO) TARİHLERİ VE BURÇLARA ETKİLERİ 

Yorumlar