Ballı sabunun faydaları nelerdir, ballı sabun neye iyi gelir?

Kadınların cilt bakımlarına ne kadar düşkün olduğundan bahsetmemize gerek yok. Cilt bakımının yeni vazgeçilmezi tamamen doğal olan ballı sabun!

Ballı sabunun faydaları nelerdir, ballı sabun neye iyi gelir?

Cilt bakımında mucizeler yaratan ve cilde saymakla bitmeyen faydası olan kadınların yeni vazgeçilmez cilt bakımı gözdesi ballı sabun tamamen doğal ve organik! Ergenlik dönemlerinde yüzdeki sivilcelere iyi gelmesinden tutun, cildi yenilemeye kadar bir çok etkisi bulunmaktadır. 

BALLI SABUNUN 3 TANE ÇEŞİTİ VAR!

Polenli, propolisli ve ballı olmak üzere 3 tane sabun çeşiti bulunmaktadır. İçerisinde hiç bir şekilde katkı madde bulunmamaktadır. İçerisinde bulunanlar; Ballıya bal, polenliye polen, propolisliye de propolis kullanılmaktadır. 

BALLI SABUN CİLDE NASIL UYGULANMALIDIR?

Ballı sabun cilde oldukça iyi gelmektedir. Yüzde 10 dakika kadar bekletip daha sonra cildi durulayabilirsiniz. Cilt bakım konusunda oldukça iyi olan ballı sabuna cilt bakımı rutinlerinde sıklıkla verilmekle beraber rabet çok fazladır.

CİLDE NE GİBİ FAYDALARI VAR?

-Cildinizi canlandırır, gençleştirir, içerisinde bulunduğu antibakteriyel özelliği ile ciltteki sivilceler veya akne yaraları gibi cilt sorunlarınızın kısa sürede iyileşmesini sağlamasının yanında cildi sıkılaştırıcı özelliği bulunmaktadır.

-Yağlı ciltlerin sıklıkla tercih ettiği ballı sabun ciltteki fazla yağı yok etmektedir. İçerisinde bulundurduğu güçlü E vitamini ile cildi yenileyici özelliğide bulunmaktadır. 

- Ciltteki güneş yanıkları gibi cildinizdeki kusurları onarmaya yardımcı olan ballı sabun güneş yanıklarına da iyi gelmektedir. 

- Soğuk havalarada maruz kaldığınız cilt kuruluğunda da kullanabilir ciltteki fazla yağları atmasının yanında cildinizin ihtiyacı olan nemi de sağlamaktadır.

 

Yorumlar