Bandanayla yaratabileceğiniz 7 sokak stili!

Bandanalar yaz trendlerinin en fazla ilgi görenler listesinin başında yer alıyor! İşte bandanayla yaratılan 7 müthiş sokak stili!


Yazın en popüler trendlerinden biri olan bandanaların bir çok çeşidini bulabilirsiniz!

Bandanalar kullandığınız parçanın rengine, desenine ve kumaşına göre bir anda kıyafetinizin yarattığı duyguyu değiştirebiliyor.

Yazın en popüler trendlerinden biri olan bandanaları kendi stilinize uyarlamak istiyorsanız sizler için derlediğimiz alternatif bandana stillerine mutlaka göz atın!
8 1

Yaz günlerinde bandanalarla en çok yaratılan stillerden biri bu günlük görünüm.

Denim şort, salaş bir tişört ve saçlara salaş bir şekilde bağlanan bandana...

Bu stili uygulaması oldukça basit! Dikkat etmeniz gereken tek şey kullandığınız bandananın tişört ve şort kombininizle uyumlu olması.

Eğer üzerinizdeki tüm parçalar farklı bir havada olursa hoş olmayan bir görünüm ortaya çıkabilir.
8 2

Bandanaları her zaman kafanıza bağlamak zorunda değilsiniz. Saçlarda olduğu kadar boyunda da şık duran bandanalar, yaz günlerinde oldukça hoş bir stil yaratıyor.

Özellikle renkli bandana ve beyaz tişört kombini kararsız kaldığınız durumlarda sizi moda faciasına kurban gitmekten kurtarabilir.
8 3

Bandanalar rock-chic stiline en uygun aksesuarlardan biri!

Bu görünümü kendi stilinize uyarlamak için en sevdiğiniz rock grubunun tişörtünü yüksek belli bir jean ya da şortla kombinleyin. Saçlarınızı yukardan at kuyruğu yapın ve ön kısmından bir tutam bükerek firketeyle tutturun. Şimdi bandananızı saçınızın altından geçirerek başınızın üstünden toplayın.

İşte bu kadar basit!
8 4