Barilla'dan mutfaklara altın dokunuş!

Türkiye’de makarna algısını değiştiren dünyanın bir numaralı makarna markası Barilla, profesyonel mutfaklar için özel olarak geliştirdiği “Selezione Oro Chef” serisi ile Türk şeflerinin mutfaklarına giriyor.

Barilla'dan mutfaklara altın dokunuş!

Yenilikçi ve farklı ürünleriyle Türkiye’de makarna algısını değiştiren dünyanın bir numaralı makarna markası Barilla, profesyonel mutfaklar için özel olarak geliştirdiği “Selezione Oro Chef” serisi ile Türk şeflerinin mutfaklarına giriyor. Selezione Oro Chef, özenle seçilen yüksek kaliteli durum buğdayından üretiliyor. “Şeflerin altın seçimi’’ olarak bilinen Selezione Oro Chef, profesyonel mutfaklarda uygulanan “ön pişirme” tekniğinde şeflerin ihtiyacı olan yüksek performans ve verimliliği sağlıyor.

İtalya’nın uzman şefleri ile birlikte geliştirilen bu seri, yüksek kaliteli durum buğdayı sayesinde her zaman aranılan “al dente” dokuyu koruyarak makarna severlere eşsiz bir lezzet sunuyor. Ön pişirmede bile parlak altın rengini, iştah açıcı görünümünü ve sos tutma özelliğini koruyan Selezione Oro Chef, dünyada pek çok usta şefin güvenle tercih ettiği bir ürün.

1 kg’lık paketler halinde profesyonel mutfaklar için hazırlanan Selezione Oro Chef serisinin Spaghettini, Spaghetti, Bavette, Farfalle, Rigatoni Romani, Casarecce Siciliane, Penne Rigate, Pennette Rigate, Fusilli ve Orecchiette Pugliesi olmak üzere 10 farklı çeşidi bulunuyor.

Barilla Selezione Oro Chef lansmanı, T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı’nın da katılımıyla Sabancı Müzesi The Seed Event Center’da gerçekleşti. Türkiye’nin ileri gelen restaurantlarının sahiplerine ve şeflerine yönelik bu etkinlikte İtalya’nın dünyaca ünlü şeflerinden ve aynı zamanda Academia Barilla’nın baş şefi Roberto Bassi ürün hakkında detaylı bilgiler vererek katılımcılara birbirinden lezzetli menüler hazırladı.

Yorumlar