Başak 3-9 Aralık haftalık burç yorumu

Başak haftalık burç yorumlarına göre bu hafta Başak burcu Yeni Ay etkisi ve biten Merkür gerilemesinin etkilerini yaşayacak. 3-9 Aralık haftası Başak yorumu.

Başak 3-9 Aralık haftalık burç yorumu

Başak burcunu bu hafta neler bekliyor diye merak edenler için 3-9 Aralık haftalık Başak burcu yorumunun detayları elmaelma.com'da. Astrolog Hande Kazanova 3-9 Aralık haftası Başak burcu yorumlarını bu haftanın önemli Astrolojik olayları ışığında anlattı. 3-9 Aralık Başak haftalık yorumlarına göre Başaklar rahat bir nefes alın çünkü Merkür gerilemesi sona eriyor. 6 Aralık'ta bitecek olan Merkür retrosu sonrası ise Başaklar 7 Aralık'taki Yeni Ay ile yeni bir döngüye girecekler. Merkür gerilemesi sırasında karar almakta zorlanan Başaklar için Yeni Ay rahatlatıcı bir etki yaratacak. İşte 3-9 Aralık Başak burcu haftalık yorumlarının detayları...

"Bir taraftan adaletli olmak daha doğru bir şekilde davranmak isterken, şartlar ve durumlar sizi tam tersi davranmanıza itebilir. Bu Pazartesi sinirli ve agresif olabilirsiniz. Aile hayatınızda sevdiğiniz insanlara vereceğiniz tepkiler önemli olacak. Perşembe günü Merkür düzeliyor. İletişim alanınızda düzelen Merkür ile beraber artık daha rahat bir iletişime geçeceksiniz. Yakın çevrenize karşı kendinizi ifade etme şekliniz rahatlayacak. Diğer taraftan önemli bir takım medya işleriniz varsa 6 Aralık ve sonrası daha yararınıza olabilir. Bu hafta en fazla ailevi konularda zorlanıcaksınız. Yine partnerinizin kariyeri ile ilgili aldatıcı yada zorlayacı bir durum karşınıza gelebilir. Cuma günü oluşan Yeni Ay ev, aile, yuva alanlarınızı karşınıza getircek. Emlak, gayrimenkul, girşimleriniz ile ilgili konularda daha gerçekçi adımlar atmaya özen gösterin."

BAŞAK NASIL BİR BURÇTUR?

Titiz, tertipli ve düzenli çalışmak onlar için önemlidir. Pratik zekaları ile ellerine aldıkları işleri en kısa ve en verimli yoldan nasıl yapılması gerektiğini çok iyi bilirler. Yaptıkları işte en iyi ve en mükemmeli arzuladıklarından dolayı zaman zaman oldukça eleştirel yaklaşabilirler. Sağlık konularına, sağlıklarına, kendi formlarına oldukça düşkündürler. O dışarıya karşı da her zaman iyi görünmek ister. Kendini çirkin, kılıksız ve iyi hissetmediği zamanlar sosyalleşmek istemeyebilirler. Oldukça aktif çalışan bir zihin kapasiteleri vardır. Sürekli analiz eder, neden-sonuç ilişkileri kurar ve oldukça zeki olabilirler. Planlı ve metodik davranırlar. İyi bir gözlemcidirler. Mahremiyet onlar için çok önemlidir. Bu yüzden ikinci planda kalabilirler veya ikinci planda kalmayı tercih edebilirler.

Başak karın, kalın bağırsak, ince bağırsak ve diyaframı temsil eder. Kolit, bağırsak problemleri, karın kısmında ki tüm rahatsızlıklar onların yönetimindedir.

Yorumlar