Başak burcu aylık yorumları Ağustos 2018 büyük adımlardan kaçın!

Başak burcu aylık yorumları Ağustos 2018 aşk, para, sağlık ve iş falı elmaelma.com'da. Ağustos 2018 Başak burcu yorumlarına göre önemli başlangıçlara dikkat!

Ağustos 2018 Başak burcu yorumları ile Ağustos 2018 Başak aşk falı, iş falı, para falı ve sağlık falı detayları ile bu ay Başak burcunu hangi günler ne bekliyor sorularının yanıtları elmaelma.com'da. Başak burcu aylık yorumlarına göre Ağustos ayında Başaklar önemli başlangıçlar yapmak konusunda dikkatli olmalı. 11 Ağustos'taki parçalı güneş tutulması Başak burcu etkilerini de haberimizden okuyabilirsiniz. 13 Ağustos'taki Mars gerilemesi ve 26 Ağustos'taki Dolunay da Başak burcunu özel hayatında etkileyecek ve bir takım kararlar almak zorunda bırakabilir. İşte Hande Kazanova'nın Başak burcu aylık yorumları hakkında aktardıkları...

"Ağustos ayı, plan ve programlarınızı oluşturma ayı o yüzden de büyük adımlar önemli başlangıçlar yapma yerine nerde neyi doğru yapabilirim, ne gibi adımlar atmalıyım gibi düşüncelerle hareket etmelisiniz sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar. Astrolog Hande Kazanova bu ay Başak burcunu nelerin beklediğini cevapla.tv izleyenlerine anlattı.

Ağustos ayı içerisinde gergin etkiler var bu etkileri iş, hizmet ve sağlık alanlarında ya da iş seyahatleriniz arasında yapabilirsiniz. İşinizdeki stresler tanımadığınız insanlarla olan bağlantınızı etkileyebilir. Onlardan aldığınız etkileri kendi iş hayatınıza ya da sağlığınıza yansıtabilirsiniz.7 Ağustos’tan sonra maddi konularda güzel sonuçlar elde edeceğiniz bir 3 haftalık döngü içerisine giriyorsunuz kazançlarınızı arttıracaksınız. Güzel eşyalara, objelere ilginiz artabilir.

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI

11 Ağustos’ta oluşan parçalı güneş tutulması kadersel alanınızda oluşacak. Bu kadersel tutulma sayesinde önceki senelerde bir kaç alanda zorlandınız, bu tutulmalar hiç beklemediğiniz olayları karşınıza getirdi. Ama bu tutulmayla beraber sağlığınıza özen gösterin ve hayatınızı şekillendirdiğini unutmadan yolunuzda ilerleyin. İsyan etmek, kızmak, öfkelenmek yerine bana ne öğretiyor ya da neyi düzeltebilirim gibi yaklaşımlar içerisine girmek sizi olası sıkıntılardan kurtaracaktır. Yurtdışı bağlantılı konu ve olaylarda da hızlı gelişmeler bu dönem içerisinde ortaya çıkabilir.

MARS GERİLİYOR

13 Ağustos itibariyle Mars geriliyor ve sizinde aşk alanınız gerileyecek yani ay sonuna kadar eski aşklar, flörtler, eski konular, çocuklar ile ilgili konularda enerjinizi istediğiniz ortaya koyamadığınız gibi etkilere karşı uyanık olun. Bu dönem sportif faaliyetlere başlamayın.

DOLUNAY VE MERKÜR RETROSU

19 Ağustos’ta Merkür düzeldikten sonra kendinizi biraz daha rahat hissedeceksiniz. 23 Ağustos’tan sonra güneş Başak burcuna geçicek ve sizin döneminiz başlayacak. 26 Ağustos’ta oluşacak dolunay özel konu ve olayları karşınıza getirecek ya da önemli bir takım kararlar özel hayatınızdan yana karşınıza gelebilir. 27 Ağustos’ta Mars’ın düzelmesiyle beraber derin bir nefes alacak ve hayatınızın düzene girdiğini hissedeceksiniz.

Yorumlar