Başak burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 19-25 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Başak burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Başak burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi. Maddi konular sizi yorabilir.

Başak burcunu bu hafta neler bekliyor? Başak burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 19-25 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Başak burcunu, para alışverişlerinize bu hafta dikkat! Aksi taktirde bütün bir haftanız kredi borcu gibi konularla uğraşabilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Başak burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Ortaklaşa para konularınız devreye girmeye başlıyor sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Bu haftabaşı para ödemelerinde, vergi konularında, para alışverişlerinde farklı etkilerle karşılaşabilirsiniz. Duygu iniş çıkışlarınız yüksek olabilir.

Salı günü itibarıyla ortaklaşa parasal konulara daha fazla ağırlık vermek durumunda kalabilirsiniz. Partnerinizin parasal konuları öne çıkabilir. Alacak, verecek dengesi, vergi, banka, kredi, borç konuları gündeminize yerleşebilir. Yaşayacağınız krizler hayata farklı gözlerle bakmanıza neden olacak ve sizi büyütecek. Önemli bir para işinizi bu Salı halledebilirsiniz. Yine de elinizi çabuk tutun. 

Cuma günü Merkür gerilemeye başlıyor. Bu tarihten 15 Nisan’a kadar önemli bir borcun, kredinin, parasal anlaşmanın altına girmeyin. Anlaşmalar yapmayın, yapmak zorundaysanız şartları 2 kez gözden geçirin. Net olun. Borç almayın veya vermemeye çalışın. Cumartesi günü dikkat olmalısınız. Özel hayatınızda, parasal konularda zorlanacaksınız ve sorumluluklar size ağır gelebilir. Gergin yapınızı kontrol etmeniz gerekebilir, stresli, riskli işlerden uzak durmalısınız.''

Yorumlar