Başak burcu haftalık yorumları parçalı güneş tutulması etkileri

Başak burcu haftalık yorumları ve 11 Ağusto 2018 parçalı güneş tutulması Başak burcu etkileri elmaelma.com'da. İşte Koç aşk falı, sağlık falı, para falı.

Başak burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Başak burcunu bu hafta neler bekliyor, Başak burcu aşk falı, Başak burcu sağlık falı, Başak burcu iş falı ve Başak burcu para falının detayları ile 11 Ağustos 2018 cumartesi günü gerçekleşecek olan parçalı güneş tutulması Başak burcunu nasıl etkileyecek sorularının yanıtlarını haberimizden okuyabilirsiniz. Astrolog Hande Kazanova'nın 6-12 Ağustos 2010 haftası burç yorumlarına göre Başak burcu bu hafta perşembe ve cuma günlerine dikkat etmeli. Parçalı güneş tutulması Başak burcunu kadersel alanlarda etkileyecek ve elinizde olmayan bazı konular gündeme gelecek. Hande Kazanova haftalık Başak burcu yorumunun detayları şöyle:

Hayatı biraz anlamlandırmakta, sindirmekte zorlandığınız bir dönem olabilir ama kendinize ve ruhunuza ayırayacağınız vakit yapacağınız planlar önünüzdeki dönemde hayatı sizin için kolaylaştıracak. Maddi konularda güzel gelişmelere sahip olacaksınız. Özellikle Salı günü Venüs’ün para alanlarınıza geçmesiyle beraber maddi konularda 3 hafta boyunca güzel sonuçlar elde edecek, yatırımlarınızda kendinizi daha güvenli, daha huzurlu hissedeceksiniz ama bu hafta Perşembe ve Cuma günü maddi konularda dikkatli adımlar atmanız gerekecek. Çocuk yada aşk hayatınızın sorumlulukları sizin kendinizi yalnız hissetmenize ve bir takım parasal konularla uğraşmanıza neden olabilir.

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI BAŞAK BURCU ETKİLERİ

Cumartesi günü oluşan parçalı güneş tutulması sizin kadersel alanınızda gerçekleşecek. Şartlar çok fazla sizin elinizde olmayacak, beklenmedik olaylara, çevresel konulara hazırlıklı olmanız gereken bir dönem. Bu alan insanı biraz zorlayabilir. Bu durumda şartların sizin elinizde olmadığını görmelisiniz ve kendinizi rahatlatmalısınız adeta bir Balık burcu gibi kendinizi akışa bırakmalısınız. Bu dönem içersinde sağlığınızı çok fazla zorlamayın çünkü tansiyon iniş çıkışları, kalbinizi yorma, sırt ağrılarınız sizi bu tutulmada zorlayabilir.

BU HAFTA DİĞER BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK? HAFTALIK BURÇ YORUMLARI VE PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI BURÇLARA ETKİLERİ İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar