Başak burcu haftalık yorumu Hande Kazanova 5-11 Kasım 2018

Başakburcu haftalık yorumu Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. 5-11 Kasım haftası Başak haftalık burç yorumuna göre para harcamayın.

Başak haftalık burç yorumu 5-11 Kasım haftası için elmaelma.com'da. Başak haftalık burç yorumlarını elmaelma.com okurları için anlatan Hande Kazanova, bu haftaki Yeni Ay'ın Başak burcunu nasıl etkileyeceğinin detaylarını da verdi. Haftalık Başak yorumunda 5-11 Kasım2018 haftasında en kritik gün Çarşamba. 7 Kasım Çarşamba günü gerçekleşek olan Yeni Ay Başak burcu için iletişim alanında etkileyecek. Başak haftalık aşk için ne diyor, Başak haftalık para ve iş yorumunda neler var? Başak haftalık yorumu detaylarını haberimizden okuyabilir yada haberimizdeki playerdan Hande Kazanova'nın anlatımıyla izleyebilirsiniz. İşte 5-11 Kasım Başak haftalık burç yorumlarının detayları... "Bu aralar Venüs bu alanlarınızda geriliyor bu yüzden önemli harcamalarda bulunmamaya çalışmalısınız.  Özellikle Çarşamba günü oluşacak Yeni Ay ile beraber iletişimsel işlerinizde yada yakın çevre koşullarınızda başlatmak istediğiniz konuları yapabileceğiniz bir döngü içersine giriyorsunuz. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama, reklam ile ilgili bir işle uğraşıyorsanız bu dönemde alacağınız kararları kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların hayatındaki konu ve olaylar hızlanabilir. Perşembe günü Jüpiter Yay burcuna geçiyor. 1 yıl boyunca şansı, mutluluğu ve bereketi ev, aile, yuva alanlarınızda yaşamaya başlıyorsunuz sevgili Başak’lar. Eviniz mutluluğunuzun ana yeri olabilir, ailevi konularda güzel gelişmeler yaşanabilir, yuva kurabilirsiniz yada bir ev sahibi olabilirsiniz konu ne olursa olsun şansın, mutluluğun aile tarafından geleceğini bilmekte fayda var. Cuma günü maddi konularda güzel sonuçlar elde edeceğiniz günlerden bir tanesi. Beraber çalıştığınız insanlarla girişeceğiniz işlerinizde maddi konularda güzel sonuçlar elde etmeye yakın olacaksınız. Uyumlu yapacağınız işler, iş birlikleri size kazanç sağlayabilir."

BAŞAK HAFTALIK YORUMLARI (24 AĞUSTOS – 23 EYLÜL)

Sahnenin büyülü ışıklarının, yazın rehavetinin ardından sıra çalışmaya ve kış için yavaş yavaş hazırlanmaya gelmiştir. İş, hizmet denilince akla ilk gelen Başak burcu insanıdır.

Mütevazılığın sembolüdür o, Aslan burcunun aksine alttan aldıkça, mütevazı olundukça insanın benliğinin yüceleceğine inanır. Saftır. Tüm saf taşlar ve elementler gibi o da tam bir bütünlüğün ve mükemmeliyetin peşinden koşar. İnce eleyip sık dokuyan, attığı her adıma dikkat eden Başak insanı için en önemli kelime çalışmak, çalışmak, çalışmaktır. Çalıştıkça mutlu olur, daha çok üretir, ürettikçe hizmetini detaylandırmayı ister. Detaylandırdıkça daha etkin olmak için çabalarını arttırır. Tüm bunların amacı maddi açıdan kendini güvene alma ihtiyacından kaynaklanır; ya da kendiyle başbaşa kalma isteğinin görmezden gelinmesidir tüm yaşadıkları.

Başak burcu hayatı boyunca hep başkalarına hizmet eder, başkalarını mutlu etmeye çalışır ama bu hayatta en çok kendini sevmeyi öğrenmesi gerekir. Her işi pratik ve becerikli bir şekilde ele aldıkça, başkalarının onun yaptığı gibi yapamayacağına olan inancı artar. Bu da eleştiri mekanizmasının devreye girmesi demektir.

Güneş Başak burcunda alçakgönüllüğü, dikkati ve düşünceli olmayı gerektirir. Ay Başak’ta duygusal açıdan seçiçi olmayı sağlar. Merkür Başak’ta pratikliği ve kararlılığı vurgular. Venüs Başak’ta, sosyal ilişkilerde mükemmeliyetçilik arayışını doğururken, duygusal anlamda kendini ortaya koymasına engel olabilir. Mars Başak’ta, hareket geçerken fazlasıyla araştırmacı olunduğunun göstergesidir. Jüpiter Başak’ta çalışmayı sevmeyi ve çalışarak, işin en iyisini yapmayı öne çıkartır. Satürn Başak ise, etkili, doğru ve pratik hareket etmeyi görev bilir.

Element: Toprak

Nitelik: Değişken

Arketipler: Hizmetçi, analist, titiz, muhasebeci, mükemmeliyetçi

Uğurlu günü: Çarşamba

Madeni: Kurşun, cıva

Uygun taşı: Yeşim, jasper, mavi safir, akik

Uygun meslekler: Ekonomist, bilgi işlem, analist, muhabirlik, danışmanlık, matematik, arşivcilik, pazarlama, mühendislik, öğretmenlik, bakıcılık, tamircilik

BAŞAK BURCU KASIM AYI YORUMUNU VE MERKÜR GERİLEMESİ ETKİLERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar