Başak burcu haftalık yorumu 20-26 Ağustos 2018

Başak burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Başak 20-26 Ağustos 2018 haftalık burç ve aşk yorumları ile Dolunay etkisinin sonuçları haberimizde.

Başak burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Başak burcunu bu hafta neler bekliyor, Başak burcu aşk yorumları bu hafta için neler söylüyor, Başak burcu aşk, iş, sağlık ve para yorumunda neler var sorularına 20-26 Ağustos 2018 Başak haftalık yorumlarında yanıt bulmaya çalıştık. İşte Astrolog Hande Kazanova'nın 20-26 Ağustos 2018 haftası için yaptığı Başak burcu haftalık yorumlarının detayları...

"Ailenizden alacağınız haberler ve önemli konular devrede olacak. Aşk hayatınızın önem kazanacağı, günlerinizi daha keyifle geçireceğiniz haftalardan bir tanesi özellikle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sizi bu anlamda destekleyecektir. Perşembe günü Güneş, Başak burcuna geçecek ve kendinizi daha etkin hissetmeye başlayacaksınız. Uzun zamandır yataktan kalkmakta zorlanıyor olabilir ve kendinizi ifade etmekte güçlükler yaşıyor olabilirsiniz. Kafanızdaki plan ve projeler, düşünceleri harekete geçirme ve enerjinizi etkin bir şekilde ortaya koymak adına şanslı bir döngü içerisinde olacaksınız. Pazar günü oluşacak dolunay ikili ilişkiler ve özel hayatınızda hassas bir takım duyguları karşınıza getirebilir. Maddi olarak bu dönemde parasal bağlamda sıkışmalar ve vereceğiniz ters tepkilere dikkat etmekte fayda var. Bu dolunayda sevdiğiniz insanla alacağınız kararlar devrede olurken onun hayatında olan birtakım etkiler sizin hayatınızada yansıyabilir ve hayatınızla ilgili önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Gökyüzünün ve etrafınızdaki olayların sizi desteklediğini göreceksiniz sevgili Başaklar."

BAŞAK BURÇLARINI BU HAFTA BEKLEYEN ÖNEMLİ GÜNLER

23 Ağustos saat 07:08 ile 23 Eylül saat 04:54 tarihleri arasında burcunuz üzerinde  ilerleyecek Güneş, özgüven duygunuzun yükselişidir. Bu tabii ki, gayet olumludur. Böylece hem kişisel girişimleriniz hem mesleki hem de duygusal bir takım meseleler üzerinde bilinçli düşünmenizi sağlar. Akıllıca hareket edebileceğiniz bir zaman dilimidir. Bir yıl sonra yeni bir yaşa girme, yeni kararlar verme anlamında olumludur. Ayrıca iyi niyetinizi kullanan, ancak hem dostluk hem de iş anlamında verimsiz olan ilişkilerin gözden geçirilme ve bugüne dek görülmeyen, bilinmeyen durumların aydınlığa kavuşturulması yönünde de ilginç bir süreçtir.

DOLUNAY

Sevgili Başaklar, 26 Ağustos saat 14:56 karşıtınız Balık burcunda oluşacak Dolunay, ilişki veya iş ortaklığında karşılıklı iyi niyetin test edildiği zamanı işaret ediyor. Ve Başak-Balık burçları arasında oluştuğu için sizi çok fazla etkiliyor. Bir ilişkide insan hem ruhsal yönden hem de fiziki anlamda ihtiyaçlarını önemsiyor. Kendi değerlerimiz, isteklerimiz ve ilişkiye bakış açımız önemli. Bu ilişkide neler eksik ve neler bizde hayal kırıklığı yaratıyor. Yoksa biz çok mu endişeli ve eleştirel davranıyoruz. Karşı taraf bir iş ortağı veya bir partner olabilir. Bize yaklaşımı nasıl ve biz bu ilişkiyi ayakta tutmak için çok mu vericiyiz. Aynı şekilde partnerimiz de bunu bize söyleyebilir. Hem benden bekliyorsun, peki sen niye beni düşünmüyorsun diyerek serzenişte bulunabilir. Böyle bir durumda hayata bakış açınızı yenileştirmek, farklı bir pencereden bakmak gerekebilir. Tabii ki birbirinize değer veriyor ve bu ilişkiyi sürdürmek istiyorsanız. Dolunayın önemli bir görünümü var. Maddiyat devreye girerek, alışkanlıklar gibi ilişkiyi sorgulatıyor. Belki de birbirinize verdiğiniz değer, bununla alakalı olabilir. Sağlıksız bir ilişki tabii ki böyle bir Dolunayda yara alabilir. Gerçekten anlaşmaya hazır olan, sorunların farkında olan çiftler ise, gerçeklerin farkında olarak birbirlerini dinlemeye hazırdır. Çocuklar varsa, sevgi bitmemişse, saygı güven hala ayaktaysa, bir problem çıkmayacaktır. Tam tersi durumda herkes kendi bildiğini okuyacaktır. Gerçekçi olmak vaktidir.

Yorumlar