Başak Ekim 2018 aylık burç yorumu

Başak Ekim 2018 aylık burç yorumu elmaelma.com'da. Başak burcu aylık yorumlarına göre bu ay Başaklar hem ateşli hem de gergin bir aşk hayatı yaşayabilir.

Başak Ekim 2018 aylık burç yorumu

Başak Ekim 2018 aylık yorumları elmaelma.com'da. Başak aylık yorumlarına göre 2018'de Başakları özellikle kariyer ve aile alanında zor günler bekliyor. Ekim 2018 için Başakları kendi işlerini kurmak ve kendilerini kanıtlamak için iddialı olmalılar. Başaklar Ekim ayında aşk hayatında gerilimden kaçınmalı ve tutkulu günlerin tadını çıkarmalı. Başak Ekim 2018 etkilerinde Dolunay hakimiyeti var. Aynı zamanda bu ay Başakları burcu projeleri için güzel ve avantajlı günler var. Aşk hayatını merak eden bekar Başaklar partnerlerine biraz daha özen göstermeli duygularınızı çok sorgulamamalısınız. İşte Ekim 2018 aylık Başak yorumunun detayları... Başak'ın Ekim 2018'de seyahat ve parasal alanda yeni gelişmelerle geçecek. Özelikle 16 Ekim ve sonrası finansal yatırımlar, ortak kaynaklar, güvenlik ve duygusal bir yatırım üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Ekim ayı Başaklar için aile ve iç işleyişe dönmek için güzel fırsatlar sunuyor. Ekim 2018 başaklar için iş projeleri için de yüksek potansiyel sunuyor. Kendi işini kurmak istiyen Başaklar için de güzel günler geliyor.

25 Ekim'deki Yeni Ay, yerel seyahatlerin ve yazı yazma güdüsü doğurabilir. Aynı zamanda evinizle ilgili yapmayı planladığınız şeyler için mali kaynak bulabilirsiniz. Ekim ayı aynı zamanda planlarınızı dile getirmek ve tanıtmanız için de size güzel fırsatlar yaratıcak. Özellikle işle ilgili yapmak istediklerinizi artık açıklayın. Özellikle 12 Ekim karizmanızda ve ikna gücünüzde yükseliş yaratacak günlerden. Kendizine güvenin ve yaratıcı bir yol bulun. Ancak bir uyarı:İş bağlantılarınızı dikkatlice değerlendirin. Hayal kırıklıkları yaratabilir. Aldatıcı bir iş arkadaşı sizi körleştirmeye çalışabilir.

Sağlık sorunları yaşadığınızda yanlış tanıya dikkat edin. Bu dönem sizin için hatalı bilgileri daha fazla gündeme getirebilir. Bu ay bir konferans ya da kendi mahallenizde dramatik ve yaşamdan daha büyük bir insanın büyüsüne kapılabilirsin. Zihninizde uyumlu ifadeyi en üstte tutmaya gayret edin.

Romantizm arıyorsanız 8 Ekim size aradığınız sıra dışı romontizmi getirebilir. Ancak aşk hayatınız manipüleye açık bu nedenle sevgilinizle gerginlikten kaçının. Ekim ayı Balık burcunda Mars nedeniyle ilişkinizde ateşli ve tutkulu günler de getirecek.

25 Ekim'de zamanlamaya dikkat edin önemli işlerinize geç kalmayın. 

Başak Ekim 2018 aylık yorumları aşk falı

BAŞAK GENEL ÖZELLİKLERİ

BAŞAK (24 Ağustos – 23 Eylül)

Element: Toprak

Nitelik: Değişken

Arketipler: Hizmetçi, analist, titiz, muhasebeci, mükemmeliyetçi

Uğurlu günü: Çarşamba

Madeni: Kurşun, cıva

Uygun taşı: Yeşim, jasper, mavi safir, akik

Uygun meslekler: Ekonomist, bilgi işlem, analist, muhabirlik, danışmanlık, matematik, arşivcilik, pazarlama, mühendislik, öğretmenlik, bakıcılık, tamircilik

Sahnenin büyülü ışıklarının, yazın rehavetinin ardından sıra çalışmaya ve kış için yavaş yavaş hazırlanmaya gelmiştir. İş, hizmet denilince akla ilk gelen Başak burcu insanıdır.

Mütevazılığın sembolüdür o, Aslan burcunun aksine alttan aldıkça, mütevazı olundukça insanın benliğinin yüceleceğine inanır. Saftır. Tüm saf taşlar ve elementler gibi o da tam bir bütünlüğün ve mükemmeliyetin peşinden koşar. İnce eleyip sık dokuyan, attığı her adıma dikkat eden Başak insanı için en önemli kelime çalışmak, çalışmak, çalışmaktır. Çalıştıkça mutlu olur, daha çok üretir, ürettikçe hizmetini detaylandırmayı ister. Detaylandırdıkça daha etkin olmak için çabalarını arttırır. Tüm bunların amacı maddi açıdan kendini güvene alma ihtiyacından kaynaklanır; ya da kendiyle başbaşa kalma isteğinin görmezden gelinmesidir tüm yaşadıkları.

Başak burcu hayatı boyunca hep başkalarına hizmet eder, başkalarını mutlu etmeye çalışır ama bu hayatta en çok kendini sevmeyi öğrenmesi gerekir. Her işi pratik ve becerikli bir şekilde ele aldıkça, başkalarının onun yaptığı gibi yapamayacağına olan inancı artar. Bu da eleştiri mekanizmasının devreye girmesi demektir.

Güneş Başak burcunda alçakgönüllüğü, dikkati ve düşünceli olmayı gerektirir. Ay Başak’ta duygusal açıdan seçiçi olmayı sağlar. Merkür Başak’ta pratikliği ve kararlılığı vurgular. Venüs Başak’ta, sosyal ilişkilerde mükemmeliyetçilik arayışını doğururken, duygusal anlamda kendini ortaya koymasına engel olabilir. Mars Başak’ta, hareket geçerken fazlasıyla araştırmacı olunduğunun göstergesidir. Jüpiter Başak’ta çalışmayı sevmeyi ve çalışarak, işin en iyisini yapmayı öne çıkartır. Satürn Başak ise, etkili, doğru ve pratik hareket etmeyi görev bilir.

EKİM AYI DİĞER BURÇLAR İÇİN NELER GETİRECEK? DETAYLI AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar