Başak erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri

Başak erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri elmaelma.com'da. Toprak grubu olan Başak erkekleri titizlikleri ile tanınır fazla detaycı olmaları da dikkat çeker.

Başak erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri

Başak erkeği özelliklerini tanımak istiyorsanız Başak erkeği olumlu ve olumsuz özelliklerini mutlaka öğrenmelisiniz. Yaz mevsimi son aylarında doğanların burcu olan Başak burcunun elementi topraktır. Başak erkeği olumlu özelliklerinin başında titiz olması gelir. Temizliğe ve düzene aşırı önem veren Başak erkeği her olayı dikkatle inceler. Başak erkeği olumsuz özelliği ise bu detaycılığı ile başlar. Fazlasıyla detaya takılan Başak erkeği önemsiz konular üzerinde de fazla zaman harcayabilir. Başak erkeği mantıklı düşünmeyi tercih eder bu nedenle de genellikle karamsar olarak değerlendirebilir. Endişeli bir yapısı olan Başak erkeği sivri dili ile de dikkat çeker. 

BAŞAK ERKEĞİ BİR KARAR VERDİYSE ONDAN ASLA DÖNMEZ

Başak erkeği inatçı bir yapıya da sahiptir. Aldığı karardan ve inandığı bir doğrudan Başak erkeğini vazgeçirmek neredeyse imkansızdır. Sabit fikirle hareket edebilir etrafını çok dinlemeyen Başak erkeği detaycılığı ile konuları ve olayları incelediğini düşünerek verdiği kararlardan dönmez. Akıllı ve pratik çözümler bularak sorunları aşmaya çalışan Başak erkeği hızlı düşünme yeteneğine sahiptir. Sivri dillli olması ile tanınan Başak burcu erkeği hızlı düşünmesiyle birlikte hazır cevap olma özelliğine de sahiptir. Tüm burçlar arasında en hızlı düşünüp pratik çözümler üreten burç Başak erkeğidir.

BAŞAK ERKEĞİ ETRAFINI ÇILDIRTACAK KADAR TİTİZDİR

Başak erkeği olumlu özelliklerinin en başında titiz olması gelir. Başak erkeği ile arkadaş yada sevgili iseniz zaten bu özelliğini en başta anlamış ve kabul etmiş olmanız gerekir. Başak erkeği tizilik konusunda çevresini de sınırlarını da zorlayabilir. Bulunduğu yerin, kullandığı eşyalarının, çevresinin sürekli düzenli ve temiz olmasını isteyen Başak erkeği insanları olumsuz etkileyecek kadar bu konuda takıntılıdır. Her şey her zaman temiz olmalı ve mis gibi kokmalıdır. Başak erkeği bu nedenle bakımına, kıyafet seçimine aşırı dikkat eder. Başak erkeği tizizlik ruhunu kendi sağlığı ve bakımı konusunda da devam ettirir. Spor yapmayı seven Başak erkeği sağlığına da önem verir.

BAŞAK ERKEĞİ EVLİLİK KONUSUNDA NE DÜŞÜNÜYOR?

Başak erkeği aşk hayatı ise genel özelliklerinin dışındadır. Başak erkeği aşık olduğu zaman çok sadıktır. Özel hayatı konusunda çekingen bir hal alan Başak erkeği aşk hayatında hareketlidir. Başak erkeği aşık olduığu zaman içten davranışlar gösterir. Romantik hareketlerde bulunan Başak erkeği duygusallıktan uzak olsa da karşısındaki kadını etkilemek için elinden geleni yapar. Evlilik düşüncesine çok uzak olmayan Başak burcu karar verdiği zaman sonuna kadar devam eder. Başak erkeği aile kavramına değer verir, saygı ve sevgiye büyük önem veren Başak erkeği özgürlüğünü kısıtlamadan dengeli bir şekilde aile ilişkilerini de devam ettirmeyi tercih eder.

BAŞAK GENEL BURCU ÖZELLİKLERİ 24 AĞUSTOS – 23 EYLÜL 

 Element: Toprak

Nitelik: Değişken

Arketipler: Hizmetçi, analist, titiz, muhasebeci, mükemmeliyetçi

Uğurlu günü: Çarşamba

Madeni: Kurşun, cıva

Uygun taşı: Yeşim, jasper, mavi safir, akik

Uygun meslekler: Ekonomist, bilgi işlem, analist, muhabirlik, danışmanlık, matematik, arşivcilik, pazarlama, mühendislik, öğretmenlik, bakıcılık, tamircilik

 

Yorumlar