Başak haftalık burç yorumu Hande Kazanova 10-16 Eylül 2018

Başak burcu haftalık yorumu Hande Kazanova'nan 10-16 Eylül 2018 beklentileriyle elmaelma.com'da. Haftalık Başak yorumu aşk falı ve diğer detaylar haberimizde.

Başak haftalık burç yorumu Hande Kazanova 10-16 Eylül 2018

Başak haftalık burç yorumu elmaelma.com'da. Başak haftalık burç yorumunu Hande Kazanova anlattı. Haftalık Başak yorumunda 10-16 Eylül 2108 haftasında en kritik günler salı ve perşembe bu günleri iyi değerlendirin. Başak haftalık aşk falı ne diyor, Başak haftalık para ve iş falında neler var? Başak haftalık yorumu detaylarını haberimizden okuyabilir yada haberimizdeki playerdan Hande Kazanova'nın anlatımıyla izleyebilirsiniz. İşte 10-16 Eylül 2018 haftalık Başak yorumu...

 "Duygusal iniş çıkışlarınız çok yüksek olabilir ama diğer taraftan duygu iniş çıkışlarınızı bu hafta boyunca iyi kontrol etmelisiniz. Salı günü şanslı günlerden bir tanesi yakın çevrenizden gelecek olan desteklerle hayatın size gülümsediğini göreceksiniz. Özellikle uzun vadeli bir işiniz varsa, girişimlerinizi başlatmak istiyorsanız Salı ve Perşembe gününden faydalanın. Mars, Kova burcuna geçiyor hizmet, iş ve sağlıkla ilgili konularda Mars gerilemişti. İşinizde kendinizi ortaya koyamamış, istediğiniz işlerde ertelenmelerin oluştuğunu görmüş olabilirsiniz ama şimdi artık Mars’ın düzelmesiyle beraber bu alanlarla mücadelenizi ve gücünüzü ortaya koymaya başlayacaksınız. Yanınızda çalıştırdığınız insanlar varsa yada siz birilerinin yanında çalışıyorsanız bazı tartışmalara açık olabilirsiniz. Cuma günü özel hayatınızda bazı hayal kırıklıkları devrede olabilir. Sevdiğiniz insana söylediğiniz bir söz aranızdaki gerilimlere sebep olabilir. Haftasonu güzel etkileşimler devrede olacak, kısa vadeli planlara odaklanacaksınız ve etrafınızdaki insanlarla yapacağınız planlara özel hayatınızdaki insanı da dahil edecek, güzel bir gün geçireceksiniz."

BAŞAK BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ

Element: Toprak

Nitelik: Değişken

Arketipler: Hizmetçi, analist, titiz, muhasebeci, mükemmeliyetçi

Uğurlu günü: Çarşamba

Madeni: Kurşun, cıva

Uygun taşı: Yeşim, jasper, mavi safir, akik

Uygun meslekler: Ekonomist, bilgi işlem, analist, muhabirlik, danışmanlık, matematik, arşivcilik, pazarlama, mühendislik, öğretmenlik, bakıcılık, tamircilik

Sahnenin büyülü ışıklarının, yazın rehavetinin ardından sıra çalışmaya ve kış için yavaş yavaş hazırlanmaya gelmiştir. İş, hizmet denilince akla ilk gelen Başak burcu insanıdır.

Mütevazılığın sembolüdür o, Aslan burcunun aksine alttan aldıkça, mütevazı olundukça insanın benliğinin yüceleceğine inanır. Saftır. Tüm saf taşlar ve elementler gibi o da tam bir bütünlüğün ve mükemmeliyetin peşinden koşar. İnce eleyip sık dokuyan, attığı her adıma dikkat eden Başak insanı için en önemli kelime çalışmak, çalışmak, çalışmaktır. Çalıştıkça mutlu olur, daha çok üretir, ürettikçe hizmetini detaylandırmayı ister. Detaylandırdıkça daha etkin olmak için çabalarını arttırır. Tüm bunların amacı maddi açıdan kendini güvene alma ihtiyacından kaynaklanır; ya da kendiyle başbaşa kalma isteğinin görmezden gelinmesidir tüm yaşadıkları.

Başak burcu hayatı boyunca hep başkalarına hizmet eder, başkalarını mutlu etmeye çalışır ama bu hayatta en çok kendini sevmeyi öğrenmesi gerekir. Her işi pratik ve becerikli bir şekilde ele aldıkça, başkalarının onun yaptığı gibi yapamayacağına olan inancı artar. Bu da eleştiri mekanizmasının devreye girmesi demektir.

Güneş Başak burcunda alçakgönüllüğü, dikkati ve düşünceli olmayı gerektirir. Ay Başak’ta duygusal açıdan seçiçi olmayı sağlar. Merkür Başak’ta pratikliği ve kararlılığı vurgular. Venüs Başak’ta, sosyal ilişkilerde mükemmeliyetçilik arayışını doğururken, duygusal anlamda kendini ortaya koymasına engel olabilir. Mars Başak’ta, hareket geçerken fazlasıyla araştırmacı olunduğunun göstergesidir. Jüpiter Başak’ta çalışmayı sevmeyi ve çalışarak, işin en iyisini yapmayı öne çıkartır. Satürn Başak ise, etkili, doğru ve pratik hareket etmeyi görev bilir.

DETAYLI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar