Başak Haziran 2018 burç yorumu aşk hayatınıza Dolunay vuracak

Başak Haziran 2018 burç yorumları elmaelma.com'da. Başak burcu Haziran yorumlarına göre s

Başak burcu Haziran 2018 yorumlarını sizler için derledik. Astrolog Hande Kazanova'nın Haziran ayı Başak burcu yorumlarına göre bu ay Başakların gerçekçi olmaları gerekiyor. Kariyer alanında atılım yapmak isteyen Başaklar için 13 Haziran'dan sonraki yeni ay bir değişim yaratabilir. Başaklar için 21 Haziran'dan sonra da sosyal çevrede hareketli günler yaşanacak. Aşk bekleyen Başaklar için 28 Haziran'daki Dolunay yeni fırsatlar demek.  İşte Hande Kazanova'nın Başak Haziran 2018 yorumlarının detayları...

"Çalışmıyorsanız göz önünde olmak isteyecek, değişik ortamlarda bulunacak yada annenin tarafı ile ailesel konuları ön plana çıkartacaksınız sevgili Başaklar ve yükseleni Başak olanlar. 

Yine eşinizin ailesi ile ilgili konuşmalar ve görüşmeler haziran başında devrede olabilir. Haziran başında olumlu bir takım etkiler var, girişimleriniz adına destekleniyorsunuz. Fakat 6 ve 7 Haziran özellikle ortaklaşa atılacak adımlarda yanılma hissine karşı yada yanılma olgusuna karşı dikkatli olunuz.

Önemli girişimleriniz varsa kafanızı net tutmaya özen gösterin, gerçekçilikten uzaklaşmayın 12 Haziran itibari ile sosyal çevrelerinizde daha fazla paylaşımlarınızı arttıracaksınız arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, gelecek planları yapabilir, önemli iş görüşmeleri altına girebilirsiniz. 13 Haziran'da oluşacak yeni ay kariyeriniz anlamında önemli yeni aylardan bir tanesi sevgili başaklar . Yani iş alanlarınızda değiştirmek istediğiniz konular varsa başlangıçlarınızı yapmak istediğiniz konular varsa biliyorsunuz artık yeni ay zamanları bunu yaparsanız uzun soluklu olacaktır.

BAŞAKLAR 13 HAZİRAN'DAN SONRA...

13 Haziran itibari ile biraz elinizi ayağınızı önemli işlerden geriye çekeceğiniz birazcık hayatı anlamlandırmak isteyeceğiniz kendinizle yalnız olmaktan mutluluk duyacağınız bir döngüye giriş yapacaksınız. 21 Haziran'dan sonra ise sosyal çevre konularınız hız kazanacak. Bu yüzden bu döngü içerisinde sağlığınızı çok fazla zorlamayınız. 26 Haziran'da Mars gerilemeye başlayacak Mars iki ay boyunca iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerileyecek. İşiniz günlük hayatınızın akışında bir takım sıkıntı ve problemler devrede olabilir. Her şeyden önemlisi bu dönem içerisinde sağlığınıza ağustosun sonuna kadar çok dikkat etmelisiniz, sevgili başaklar. En çok dolaşım sistemi, kan dolaşım sistemine, varislere, bacak bölgeleri en çok bu alanlara dikkat ediniz.

DOLUNAY AŞK GETİRECEK

28 Haziranda oluşacak dolunay aşk hayatınızı hareketlendirebilir sosyal çevrenizden alacağınız geri bildirimler ile özel hayatınızı bir düzene koymak isteyebilirsiniz, yeni biri ile tanıştırılabilirsiniz ama bu süreç içerisinde duygu iniş çıkışlarını iyi kontrol etmeniz hem sosyal çevreniz hemde özel hayatınız açısından önemli olacaktır.

Yorumlar